15 éves a Quality Direct Kft.

15 éves a Quality Direct Kft., ennek örömére 0%-os THM-el ajándékozzuk meg Önöket Júniusban!

A Vorwerk családi vállalkozásként indult Németországban 1883-ban, ám az évek múltával világméretű cégcsoporttá nőtte ki magát. Alapítói, Carl és Adolf Vorwerk, kezdetben csak szőnyeggyártással foglalkoztak, majd 1929-ben nagy újítással álltak elő az értékesítés piacán. Régi gramofon-motorokból Vorwerk Kobold porszívót kezdtek gyártani. Világszabadalmukkal a világ számtalan pontjára eljutottak és mára már, több, mint 70 országban vannak jelen hivatalos disztribútor cégeikkel.

Munkájukat több milliárd eladott termék és elégedett vásárló jellemzi, hiszen a folyamatos innovációnak köszönhetően nem csak a Kobold termékcsalád fejlődött látványosan, hanem újabb divíziókkal is bővült portfóliójuk. Nem csak háztartási eszközökkel, illetve szépségápolási termékekkel, hanem banki szolgáltatásokkal is próbálják ügyfeleik mindennapi igényeit kielégíteni.

Quality Direct Kft., mint a Vorwerk kizárólagos magyarországi disztribútora, 2002-ben csatlakozott a Vorwerk világméretű családjához. Cégünk fejlődése folyamatos, hiszen a termékeink által képviselt értékek a társadalom igényeivel egyenrangúak. Nem csak minőségi termékeket, hanem egészségesebb életmódot is kínálunk ügyfeleink részére, ezzel egyidejűleg biztosítva a tökéletes tisztaság lehetőségét. Szakértelmünknek, prémium minőségű termékeinknek és kitartásunknak köszönhetően egyre több háztartásban és intézményben jelenik meg az innovációról is elhíresült Vorwerk Kobold termékcsalád.

Kiemelkedő sikereinket a mindennapokban ügyfeleink segítségével érjük el, így születésnapunk alkalmából meglepetéssel szeretnénk kedveskedni vásárlóinknak.

Ebben a hónapban, 2017. júniusában, ammennyiben értékesítőinktől és a Cofidis szolgáltatásait igénybe véve Kobold VK200-as szettet vásárolnak, 0% THM-mel juthatnak termékeinkhez!

A Kobold legújabb generációja a VK200-as, 2016-ban debütált Németországban, Magyarországra, pedig 2017. év elején érkezett. Ez a modell egyesíti elődei tulajdonságait, új, innovatív megoldásokkal kiegészülve, így még szebb megjelenéssel és hatékonyabb technológiával rendelkezik.

Összefoglaló

A Vorwerk Kobold hivatalos magyarországi disztribútora immár 15 éve van jelen Magyarországon. Ebből az alkalomból most 0% THM-el juthat legújabb VK200-as szettjeink valamelyikéhez, amennyiben értékesítőinken keresztül és a Cofidis szolgáltatásainak igénybevételével vásárol. Ajánlatunk egy hónapon keresztül, kizárólag Júniusban érvényes!

Vásároljon értékesítőinktől, éljen az egyedülálló lehetőséggel!