7 megdöbbentő tény a beltéri levegőről

A levegő minősége egyenes arányban áll életminőségünkkel: az energiatakarékosság jegyében az épületek napjainkban fokozott légzárással készülnek, mely tovább ront a belső légállapotokon, magasabb páratartalmat eredményezve. Egészségünk és közérzetünk szempontjából nem mindegy, milyen levegőjű helyiségben tartózkodunk.

Íme 7 megdöbbentő tény a beltéri levegőről:

1. Az európaiak manapság idejük 90 százalékát a négy fal között töltik.

2. Az elmúlt 30-40 évben rohamosan megnőtt az asztmás és allergiás megbetegedések száma.

3. A tárgyalótermek, iskolai osztálytermek rossz légminősége a tanulási és koncentráló-képességre egyaránt negatívan hat.

4. A gyerekszobák légtere tele van a műanyag játékokból és elektronikus eszközökből származó porral. A gyermekek így különösen ki vannak téve a rossz légminőség jelentette veszélyeknek.

5. Egy átlagos család páratermelése 10 liter/nap. A magas páratartalmú helyiségek ideális életteret jelentenek a poratkák számára, amelyek jelenléte allergiás megbetegedésekhez vezethet.

6. A mesterséges szellőztetőrendszerek is számos káros anyagot juttathatnak a levegőbe.

7. Mindennapi, lakáson belüli tevékenységünkkel is szennyezzük a légterünket, ami a poratkák szaporodásához vezet.

Miért jó, ha a Vorwerk Kobold tisztítórendszert választjuk?

Vorwerk Kobold használatával – kiegészítve a Vorwerk Kobold család többi tagjával – jelentősen csökkenthetjük a por- és poratka populáció számát, amelyek otthonunkban leselkednek ránk és gyermekeinkre. Vorwerk Kobold 150 egyedülálló, több rétegű HEPA-zsákkal rendelkezik, melynek szűrési hatékonysága a nagyobb szennyeződésektől a mikroszkopikus méretű szemcsékig terjed. Az asztma és allergia kialakulásáért felelős poratkák és allergének 99,99%-át magába zárja. Használata az allergiások számára kifejezetten ajánlott, hatékonyságát a TÜV Nord is tanúsítja. Szeretne többet megtudni a Vorwerk Koboldról? Keresse ügyfélszolgálatunkat és foglaljon magának időpontot!