A nyugodt álom titka: Lavenia matractisztító hó (és Vorwerk Kobold matractisztító kefe)

Gondolt már arra, hogy az ágymatracában több millió poratka rejtőzhet, melyek a porallergia kialakulásáért felelősek? Előzze meg a bajt a Vorwerk Kobold segítségével! A poratkák leggyakrabban ágyainkban  fordulnak elő, egy kétszemélyes matracban akár kétmillió darab is élhet. Emellett szintén remek lakhely számukra a szőnyeg, a gyerekek plüssjátékai, régi kárpitozású székek, bútorok, takarók, pamuttartalmú függönyök és az állati fekhelyek. A porallergia hazánkban már-már népbetegségnek számít. Valójában nem a poratka, hanem annak ürüléke és az abban található fehérje váltja ki az allergiás tüneteket. Ezek a következők lehetnek: tüsszögés, orrfolyás, orrdugulás, szájpadlás és torok viszketése, könnyezés, szemviszketés, csalánkiütés, ekcéma. Szerencsére, a porallergia megelőzhető, ha pedig már kialakult, a tünetek enyhíthetők! Szellőztessen sűrűn, hiszen a fűtési szezonban a magasabb páratartalom miatt még inkább elszaporodhatnak a poratkák az otthonában.

A Woolcock Orvostudományi Kutatóintézet vizsgálata megállapította, hogy a forgókefés tisztítófejek jóval több piszkot és allergént tüntetnek el a szőnyegekből és az ágymatracokból, mint egyszerűbb társaik. A leghatásosabb módszer az alapos matractisztítás Lavenia matractisztító hó (és Vorwerk Kobold matractisztító kefe) segítségével!

Használja a Vorwerk Kobold matractisztító keféit és hozzá a Lavenia matractisztító havat, hogy ezután még nyugodtabban aludhasson!

Lavenia matractisztító hó: akár 20-30 centiméter mélyről is kitisztítja az atkákat, allergéneket, bőrmaradványokat és más szennyeződéseket. Ha beveti a matractisztító havat, az allergiának többé esélye  sincs. Matraca olyan lesz, mint új korában!

AKCIÓ!

2014. január 21. és január 26. között kedvezményes áron, 3.400 forint helyett 2.800 forintért vásárolhatja meg kedvezményes Lavenia csomagunkat a Vorwerk webáruházban!