A ragyogó ablakok titka

Ismerje meg a GD15 ablaktisztító szettünket!

A tavaszi nagytakarításkor gondosan megtisztította az ablakait, de úgy érzi már kezdhetné elölről? Netán még a nagytakarítás előtt áll? Óvja meg magát az ablaktisztítás okozta stressztől!

A BOLDOGSÁG HÁROM TITKA:
A boldogsághoz csupán három dologra lesz szüksége: Koboclear ablaktisztító folyadékra, az ablaktisztító kefére és a mikroszálas kesztyűre. Ez a három, innovatív eszköz úttörő az ablaktisztításban. Az ablakokat még sosem tisztíthatta meg ilyen gyorsan és egyszerűen! Nincs több víz, nincs több stressz!

HOGY HOGYAN MŰKÖDIK?
Le lesz nyűgözve! Két lépés az egész: 1. Öntsön egy kevés Kobocleart a mikroszálas kesztyűre, alaposan vigye fel az ablakaira, majd hagyja megszáradni. Úgy 5-10 perc alatt por állagúvá válik. 2. Csatlakoztassa a GD15 ablaktisztító kefét a porszívójához, és egyszerűen porszívózza fel a port az ablakokról, ahogyan a szőnyegeket is szokta. Nincs több csík, sem vízcsepp, csak ragyogó ablakok!

KIVÉTELES TARTOZÉK:

Van még egy nagyszerű hírünk! Akkor is használhatja a GD15 ablaktisztító szettet, ha nincs Kobold készüléke. Hogyan lehetséges ez? A Vorwerk kifejlesztett egy speciális adaptert, melynek segítségével szinte bármilyen porszívócsőre felhelyezhető a GD15 ablaktisztító fej. Az adapter olyan porszívócsövekre illeszthető fel, melyeknek kerek a csatlakozási pontja, valamint 30-34,5 mm átmérő között van.

A TARTÓS ÖRÖM FORRÁSA:
A végeredmény: ragyogó tisztaság hosszú heteken át! Azon felül, hogy a Koboclear környezetbarát és vegyszermentes (alkohol, víz és calcium karbonát található benne), hosszú időn át biztosítja ablaka tisztaságát. Így, ha valamilyen szennyeződés kerül a felületekre takarítás után, ne aggódjon! A mikroszálas kesztyű segítségével csak törölje át szárazon és nyoma se lesz!

A három eszköz kombinálása lekörözhetetlen ragyogást eredményez! 

IDE KATTINTVA máris hozzájuthat, vagy akár ki is próbálhatja