A tavasz friss illata a Dovina tavaszi illatpatronok segítségével

Szeretné, ha mindig tavasz lenne? A csokrok hamar elhervadnak, de a Dovina Spring illatpatronok folyamatosan virágba borítják otthonát!

Tökéletes tavaszi illat!  A Dovina tavaszi illatpatronok segítségével közvetlenül, az Ön porszívójának szűrőrendszerével tudja semlegesíteni a szagokat otthonában. Ezen felül pedig friss tavaszi illattal látja el otthonát. Az alumínium klipnek köszönhetően az illatpatront gyorsan és egyszerűen felszerelheti Vorwerk Kobold 140-es vagy Vorwerk Kobold 150-es készülékére! Régebbi típusú Vorwerk Kobold készüléke van? Természetesen, ezekkel is használhatja a Dovina Spring illatpatront! Eddig is használt Dovina illatpatront? Frissítse fel a lakását, próbálja ki a tavasz friss illatát! A Dovina Spring illatpatronok porszívózás közben kellemes illatot árasztanak, amely hosszan érezhető a levegőben.

AKCIÓ!
Vigye haza a Vorwerk friss tavaszi csokrát kedvezménnyel! 2014. április 29. és 2014. május 5. között Dovina tavaszi illatpatront a Vorwerk webáruházban!

NYEREMÉNYJÁTÉK!

Lájkolja a Vorwerk Magyarország Facebook oldalát és az alábbi bejegyzést, hogy hazavihesse két Vorwerk Kobold vákuumzsák szettünk egyikét! Lájkoljon és nyerjen!

Sorsolás: 2014. május 13.