Asztma Világnapja

Az asztma a világ egyik leggyakoribb krónikus légúti betegsége, mely évről évre egyre több embert érint Magyarországon is. 

Kialakulásának okai lehetnek a genetikai hajlam, illetve olyan környezeti hatások, mint a szennyezett levegő, allergének vagy légúti fertőzések. Bár az asztma sajnos nem gyógyítható, tünetei gyógyszerekkel kezelhetők, illetve más praktikákkal enyhíthetők.

Az asztma világnapját minden évben május első keddjén tartják világszerte, különböző előadásokkal, valamint programokkal.

A Világmozgalom az Asztmásokért Szervezet idén 19. alkalommal tartja meg az asztma világnapját, melynek célja a betegségre és annak hospitalizálására irányuló figyelemfelhívás.

Allergének mindenütt lappanganak; a kedvenc fotelünk kárpitjában, a matracunk szöveteiben, vagy akár a konyhánk keménypadlóján is jelen vannak. Köszönhetően a legújabb Vorwerk VK200 otthoni takarító rendszernek, – mely nem csak otthonunkat, de a levegőt is megtisztítja – most mindenki fellélegezhet. Innovatív és modern kialakításának köszönhetően első ránézésre is rabul ejti szívünket, tudásának megismerésével, pedig biztosan mi is az új Kobold szerelmeseivé válunk.

Vorwerk Kobold VK200 kíméletlenül távolítja el a pollent, poratkákat, valamint az állatszőröket is. Az innovatív rendszer az allergiát okozó mikroorganizmusok 99.99%-át kiszűri, a TÜV NORD tanúsítvánnyal ellátott FP200 3-az-1-ben Prémium Porzsák, pedig teljesen magába zárja azokat.

3 rétegű szűrő garantálja, hogy otthonába teljes mértékben tiszta és allergén anyagoktól mentes levegő jusson vissza a takarítás során. És ez még nem minden! A készüléket akár egyszerű levegőszűrőnek is használhatja, csak kapcsolja be a készüléket lakásának bármely pontján és élvezze a tiszta levegőt.

A Vorwerk innovációjának köszönhetően végre búcsút inthet az irritációt okozó részecskéknek és ezzel együtt a kínzó tüneteknek is!

Szüntesse meg az asztmát kiváltó okokat otthonában, éljen teljes életet!