Az új automata SP600 Felmosóporszívó!

Gondolta volna az SP530-as Felmosóporszívó fej után, hogy lehet még ennél is jobb?

A Vorwerk mérnökei megálmodták, kifejlesztették, végül pedig elkészítették az új automata felmosóporszívó SP600-as fejet, amely nem csak új külsőt, de számtalan új funkciót is kapott.

Haladjunk szép sorjában!

Kívülről egy teljesen letisztult, fehér fejet kaptunk néhány pompás változtatással, mint például az elején található 3 db LED kijelző. A különleges kialakításának köszönhetően sokkal alacsonyabb lett, így a bútorok alá még könnyebben befér. A LED csíkok nem csupán a dizájn részei, hiszen ezek mutatják meg, hogy éppen milyen fokozatban használjuk a készüléket, vagyis mennyire vizes a tisztítókendő.

Az egyik legnagyobb innovációja a cégnek a fej oldalán található automata vízadagoló tartály, ami nagyon hasznos, hiszen az előző modellünknél még egy adagoló flakon segítségével kellett felvinnie a tisztítófolyadékot a kendőre. Az Ön dolga most már csupán csak annyi, hogy a tartály fedelével kiméri a Kobolclean tisztítófolyadékot, beleönti a tartályba, majd felönti azt vízzel. A többit pedig tudja és elvégzi a Kobold az optimális vízmennyiséget biztosító automata vízadagoló rendszerével.

Haladjunk szép sorjában!

A tisztítókendő felhelyezése is sokkal könnyebb lett. Néhány egyszerű mozdulattal légiesen ráillesztheti a kendőtartó kazettára, majd az SP600-as fejet fölé billentve felillesztheti azt.

Miután bekapcsolta a készüléket, az automatikusan fogja adagolni a vizet a kendőre, ameddig a tartály ki nem ürül. Természetesen a szakembereink lehetővé tették azt is, hogy manuálisan plusz vizet adagolhasson a tisztítókendőre, így egy-egy makacsabb foltot is pillanatok alatt eltávolíthat. Attól sem kell tartania, hogy készüléke vizet szív magába, így pedig károsodik. Ez esetben ugyanis a készülék és a fej motorja is leáll, ezzel egy időben pedig az SP600-as fej másik oldalán azonnal felnyílik a szerelőnyílás-fedél, ezzel biztosítva a száradást!

Ezzel a fantasztikus, a világon egyedülálló, innovatív felmosóporszívóval még több időt spórolhat a takarítás során.

Kérjen időpontot IDE kattintva, és tapasztalja meg saját otthonában! 

Kobold SP600
Automata felmosóporszívó fej


Porszívózás és felmosás egy lépésben.