“Csavard fel a szőnyeged!”

Szeretnénk egy kicsit segíteni azoknak, akik még nem hallottak a „Csavard fel a szőnyeged” kampányunkról, és persze azoknak is, akiket már felcsigázott a dolog, de eddig nem mertek élni a lehetőséggel!

A mi célunk elsősorban, hogy kicsit megmozgassuk az embereket és megmutassuk, mit rejt egy szőnyeg belseje. Mivel élünk együtt, és mit lélegzünk be nap, mint nap.

 

Úgy döntöttünk készítünk egy kampányt, mely során az embereknek nem lesz más dolguk csak elhozni hozzánk a szőnyegüket, mi pedig ingyen végzünk rajta egy mélytisztítást, illetve frissítést. A folyamat során megtudjuk mutatni azt, hogy egy egyszeri Vorwerk Kobold használat után mi jön ki a szőnyegből. ( Ezt a mélyen fekvő por réteget soha nem fogja egy sima, kis teljesítményű porszívó eltávolítani. ) Szeretnénk felhívni az emberek figyelmét a porra, az allergénekre, hiszen manapság minden 3. ember allergiás

Ezen kívül pedig aki a tisztítást követően kitölti kérdőívünket, nem csak a jövőbeni munkákat segíti, de részt vehet nyereményjátékainkon is. A promóció ideje alatt minden héten kisorsoljuk a legújabb Kobold VK200-as modellünk 5 napos próbahasználatát. Kampányunk végén pedig valaki gazdagabb lehet egy Kobold VC100-as Kéziorszívóval!

A „Csavard fel a szőnyeged” 3 városban is fut.

Szeretné megtudni, mit rejt a szőnyege?
Vagy esetleg a Vorwerk Kobold teljesítményére kíváncsi?

Foglaljon időpontot IDE kattintva, és hozza el szőnyegét az Önhöz legközelebbi irodánkba!