Engedje be a napfényt az otthonába a Vorwerk GD15 szett segítségével!

Egy hirtelen jött zápor után vízcseppes maradt az ablak? Házi kedvence megint összekoszolta az üvegajtót? Vagy egyszerűen csak nem tudja, mikor kezdjen neki az ablakpucolásnak, mivel nincs rá elég ideje? Többé nincs kifogás: most eláruljuk a ragyogó ablakok titkát!

Rakja félre a vödröt, a rongyot és más felesleges eszközöket. Nincs több időigényes és fáradtságos takarítás. Csupán egy porszívóra, a Vorwerk GD15 szettjére és két egyszerű lépésre van szüksége!

1. Először öntsön egy kevés Kobocleart a mikroszálas kesztyűre, alaposan kenje be vele ablakait, majd hagyja száradni 5-10 percig.

2. Ezután csatlakoztassa a GD15 ablaktisztító kefét a porszívójához és egyszerűen porszívózza fel a port ablakairól. Nincs több csík, sem vízcsepp. Csak ragyogó ablakok – minél gyorsabban!

Amennyiben családtagjait vagy barátait szeretné meglepni a ragyogó ablakok varázslatával, akkor is kitűnő választás a GD15 ablaktisztító szett, hiszen a Vorwerk webáruházban szintén megvásárolható adapter segítségével bármilyen porszívóhoz csatlakoztathatja az ablaktisztító fejet!

AKCIÓ!

Engedje be a napfényt otthonába! 2014. május 13. és 2014. május 19. között 10% kedvezménnyel vásárolhatja meg a GD15 ablaktisztító szettet!