Eredeti Alkatrészek

Hűség, Minőség, Megbízhatóság

Tudta Ön, hogy az utángyártott, nem megfelelő minőségű tartozékok károsíthatják, vagy akár tönkre is tehetik készülékét? Használatukkal nagy mértékben csökkentik a termékek élettartalmát, valamit teljesítményét.

Ugye Ön sem szeretné, ha készüléke rövid idő alatt veszítene hatékonyságából vagy akár használhatatlanná válna? Mondjon nemet az utángyártott alkatrészekre! Bár kialakításuk szempontjából külsőre megegyezőnek tűnhetnek, összetételük, szívó,- szűrő,- és pormegtartó képességük koránt sem azonos az eredetivel.

Nemcsak készülékének, de sok esetben otthonának is rosszat tesz velük – a befektetett pénz, idő és energia sosem fog megtérülni!

Fontos tudni, hogy csak az eredeti Vorwerk tartozékokkal használt berendezéseire biztosít garanciát a Vorwerk, és így a magyarországi disztribútor cég is. Ez azt jelenti, hogy amennyiben készülékét utángyártott tartozékokkal, porzsákkal, szűrővel használja, elveszíti a garanciát, valamint ebben az esetben készülékének megfelelő működését sajnos nem tudja garantálni a gyártó Vorwerk cég. 
Sokszor az utángyártott tartozékokból kihagyják a szükséges anyagokat, melyeknek hiányában fennáll az esetleges problémák kialakulásának veszélye. Például a nem megfelelően kialakított porzsák nem tartja magában a port, így a készülék motorjába juthat a szennyeződés, mely nagy eséllyel tönkre teszi azt. Amennyiben az eredeti Vorwerk 3-az-1-ben Prémium Porzsákot rendeltetésszerűen használja, nemcsak a gépét, de otthonát is óvja, hiszen kialakításának köszönhetően a levegő 99,99%-át tökéletesen megszűri.  Cégünk a német Vorwerk kizárólagos magyarországi forgalmazója, így a tőlünk vásárolt termékek eredetiségére garanciát vállalunk. A más forgalmazoktól beszerzett, utángyártott termékekkel saját maga károsítja Vorwerk berendezését.  
Eredeti Vorwerk 3-az-1-ben Prémium Porzsákot kizárólag irodáink egyikében, hivatalos webshopunkból, valamint értékesítőinken keresztül vásárolhat. A máshonnan beszerzett termékek nem eredetiek! Vásároljon eredeti porzsákot és élvezze az 5 év bónusz motor garancia előnyeit!

Az alábbi videó a VK140-es készülék segítségével röviden bemutatja, hogy miben különbözik egy eredeti Vorwerk porzsák az utángyártott változattól: