Feleannyi erőfeszítés, dupla hatékonyság!

FELEANNYI ERŐFESZÍTÉS, DUPLA HATÉKONYSÁG: PORSZÍVÓZZON ÉS MOSSON FEL EGYSZERRE!

KOBOLD SP600

Tudta, hogy átlagosan heti 5 órát töltünk súrolással, mosogatással, vasalással és egyéb házimunkával?

A takarítás nemcsak nehéz (és sokszor unalmas!) tevékenység, de rengeteg időt vesz igénybe. Ezenkívül, ha gyermekek is vannak a családban, ez az óraszám számottevően növekszik!
Szerettük volna megoldani ezt a problémát, hogy a családok minél kevesebb időt töltsenek takarítással, több idejük legyen egymásra, és olyan tevékenységekre, melyeket igazán szeretnek! A megoldás egy olyan készülék lett, amely egyszerre porszívóz és felmos.

Tisztaság gombnyomásra

Az SP600 DuoClean olyan „nedves porszívó”, amely eltávolítja a szennyeződéseket a keménypadlóról, legyen az parketta, laminált padló, kő vagy linóleum.
Mindösszesen annyi teendője van, hogy a padló típusának megfelelő kendőt felhelyezi a kendőtartó kazettára–  ha kevés ideje van univerzális kendőt is használhat!
Ezután, köszönhetően az SP600 percenként 1 350-szeri oszcilláló mozgásának, Ön gyakorlatilag bármilyen felületen könnyedén átsiklik, hihetetlenül egyszerűen megtisztítva a padlóját, minimális erőfeszítés mellett!
Maximum 260ml folyadékra van szüksége 60 m2 padlófelület tisztításához, ami gőzképződés nélküli minimális nedvességet jelent keménypadlójának.

Viszlát mop és vödör

Az előnyei a moppal, a vödörrel vagy a vizes felmosóronggyal való hajlongással szemben végtelenek! Az SP600 gyakorlatilag önmagát vezeti, rendkívül könnyű a használata – mindössze irányítani kell. Továbbá, képzelje el, mennyi időt takarít meg azzal, hogy nem kell többé porszívóznia felmosás előtt!

Gyengéden tisztít, nem karcolja a parkettát, vagy a laminált padlót. 

Látja? A házimunka lehet gyors és szórakoztató!