Felfedjük, mi is az a GDPR és hogyan érinti Önt!

Ön is kap mostanában e-maileket a GDPR-ral kapcsolatban? Kedvenc oldalain újra el kell fogadnia a feltételeket? Ezek mind az Ön védelmét szolgálják!

[FONTOS!] Szeretne továbbra is érdekes és hasznos tippeket kapni? Érdeklik szezonális akcióink és kedvezményeink? Szeretne első kézből értesülni az újdonságokról?

 

Ha igen, kérem figyelmesen olvassa el az alábbiakat, hiszen az óra ketyeg!

2018. május 25-én életbe lép az Európai Unió új adatvédelmi rendelete, amely a nemzeti jogszabályokat felülírva egységesíti az uniós tagállamok adatkezelési szabályait.
Éppen ezért frissítjük az Általános szerződési feltételeinket, a Fizetésekre vonatkozó szerződési feltételeinket és az Adatvédelmi szabályzatunkat, és ezzel egyidejűleg e-mail listáinkat is.

HOGYAN ÉRINTI EZ ÖNT?

Ez azt jelenti, hogy ahhoz, hogy továbbra is megkaphassa hírleveleinket, tippjeinket és az akcióinkról szóló értesítéseket, a megváltozott jogszabály fényében és tudatában újra fel kell iratkoznia hírlevelünkre.

Cégünk máris felkészülten várja Önt, hiszen rendkívül fontosnak tartjuk a jogkövető magatartást.
Mindössze pár másodperc alatt újra feliratkozhat a megváltozott jogszabállyal összhangba hozott hírlevelünkre az oldal alján, vagy ITT!

Amennyiben 2015. május 25-ig nem teszi ezt meg, sajnos nem fogjuk tudni elérni a már megszokott módon. Így lemaradhat hasznos tippjeinkről, tevékenységeinkről, akcióinkról és kedvezményeinkről.

 

Ne maradjon le semmiről! Iratkozzon fel újra hírlevelünkre!