Hatékony és megbízható porszívó: Vorwerk Kobold 150!

A Vorwerk porszívója a háztartások felbecsülhetetlen kiegészítője. Alapos és eredményes társ a takarításban, használata pedig igazi öröm, hiszen variálható kiegészítőinek köszönhetően tisztítási feladatok hosszú sorát képes ellátni egyetlen gép segítségével. Legyen szó keménypadló-, fal-, üveg-, kárpit-, szőnyeg- vagy matractisztításról, a készülék minden esetben alkalmazkodik igényeinkhez. A Vorwerk Kobold 150 hihetetlenül könnyű, fejek nélkül mindössze 3 kg-ot nyom, a teleszkópos nyél pedig lehetővé teszi a kívánt magasság beállítását, így bárki, bármikor könnyedén előveheti és takaríthat vele.

Az EB370 elektromos porolófej csatlakoztatásával gyengéden és mégis effektíven távolíthatja el a mélyen ülő port a szőnyegek, ágymatracok és egyéb kárpitozott felületek szálai közül. A HD50 keménypadló fej akár egy erőteljes seprű, könnyedén megtisztítja vele a fapadlót, a kőpadlót vagy akár a linóleumot. A mindennapi takarítás többé nem fárasztó munka!

A Vorwerk innovatív találmánya az PB530 felmosó fej, mely egyszerre porszívózza és felmossa padlóját. Nincs több vesződés a partvissal és a felmosóronggyal, így időt és energiát spórolhat. Az SP430 kárpittisztító fej pedig tökéletes választás az ülőgarnitúrák takarításához, de akár az autója tisztaságát is garantálhatja vele, hiszen csak néhány mozdulat és máris makulátlanul tiszták lesznek az ülései. Mintha csak egy új autóban ülne!  Sokoldalú tisztaság: ez a Vorwerk Kobold célja, hiszen segítségével nemcsak a szőnyegeket és a padlókat porszívózhatjuk, hanem még az ablakmosást is kedvenc porszívónkra bízhatjuk.

Kevés porszívóról mondhatjuk el, hogy nemcsak ideális társ a takarításban, hanem olyan fantasztikus megjelenéssel rendelkezik, hogy akár a nappalink dísze is lehet! Formatervezését nemcsak a használói méltatják, hanem elismert design szakemberek is: a Vorwerk Kobold 150 porszívó a legjobbaknak járó Red Dot Design-díjjal rendelkezik. Emellett számos más elismerés bizonyítja, hogy a Vorwerk Kobold 150 az Ön háztartásának is kiváló tagja lenne. A német ETM Testmagazin 92,1%-os értékelést adott rá, ezzel az éve egyik legjobb elektromos termékének nyilvánították! Az év leginnovatívabb termékének járó Plus X Awardot is megkapta, illetve takarékossága miatt felkerült az Eco Top Ten listájára a háztartási gépek kategóriájában.

Vorwerk Kobold 150: aki egyszer megismeri, az többet nem ereszti. Kérjen időpontot és tapasztalja meg, milyen egyszerű az élet a VK150 segítségével.