Hatékony portalanítás Vorwerk SD15 portörlőfejjel

Tudta, hogy otthonunk levegője akár 40-50-szer porosabb is lehet, mint egy forgalmas útkereszteződésé?

Hatékony portalanítás: a házipor nemcsak esztétikai problémát jelent otthonunkban, hanem az egészségünket is kockáztatja: a benne található mikroszennyeződések belégzése okozza sok esetben a fejfájást, a szédülést, a tüsszögést, a bőrgyulladást, a száraz köhögést és az arra érzékenyeknél a komolyabb légúti problémák, mint az asztma, az allergia vagy a krupp kialakulását. A Vorwerk tartozékai segítségével a legnehezebben tisztítható helyekről is könnyedén eltüntetheti a háziport!
Vorwerk SD15 portörlőfej sokoldalú megoldás a hatékony portalanításra!
Portalanítsa könyvespolcait, tisztítsa hatékonyan kényes dísztárgyait, vagy akár tévéjét, billentyűzetét!  A portörlő fej a legjobb választás, hiszen finom szálai segítségével kíméletesen takarít, miközben minden porszemet eltűntet! Szeretne még többet kihozni belőle? Takarítson két fokozatban! A sörték meghosszabbításával finom, légies módon tisztíthatja felületeit, míg egy gombnyomással lerövidítheti a sörtéket és így energikusabb és erőteljesebb módon teheti ugyanezt. Nagy belmagasságban kell takarítania? Nem akadály! Függönykarnisok, lámpák és csillárok, sarkak tisztításához csak csatlakoztassa a Vorwerk SD15 portörlőfejet a teleszkópos csőhöz és nincs többé elérhetetlen pontja a lakásnak!
Portalanító tartozékainkat keresse a Vorwerk webáruházban. Amennyiben 2014. február 25-ig legalább 12.000 forint értékben rendel, a szállítási költséget elengedjük!