Hatékony tisztaság a Vorwerk tisztítószerek segítségével (Kobosan Active)

A Vorwerk mindig is a sokoldalú tisztaságról volt híres, így nem csoda, ha a lakás különböző pontjain feltűnő szennyeződésekre is van egy-egy megoldása. Legyen szó a szőnyeg mélytisztításról, folteltávolításról vagy padlófényezésről, a Vorwerk Kobold takarításban verhetetlen! Szőnyegeink tisztán tartása fontos, ám a porszívózás önmagában nem elég, bizonyos időközönként, havonta-kéthavonta érdemes mélytisztítást végezni, hiszen így a szőnyegek legmélyén megbúvó szennyeződések és allergének is eltűnnek, a szállópor koncentrációja pedig jelentősen csökken otthonunkban. Ehhez hatékony megoldás a Kobosan Active szőnyegtisztító hó, mely nemcsak mélyreható száraztisztítást garantál otthonában, hanem szőnyege régi ragyogását is visszaadja – mintha új lenne!

Kiömlött a vörösbor a kanapéjára? A makacs koszfoltot a legerősebb tisztítószerekkel sem tudja kivenni a szőnyegéből? A Kobotex folteltávolító, egyszerűen használható és hatékony gyógyír. Csak vigye fel, hagyja hatni, majd száradás után porszívózza ki a szőnyeg- vagy kárpitfelületből. A szennyeződésnek már nyoma sincs! A tükörfényű padlók ezentúl nemcsak a lakberendezési magazinok fotóin láthatók, hanem akár az Ön otthonába is beköltözhetnek a Kobolin padlófényező használatával. Kombinálja a Vorwerk Pulilux polírozó fejjel, a végeredmény tartós ragyogás és a keménypadló hosszú távú védelme!

Fontos kiemelni, hogy a  Vorwerk tisztítószerei TÜV tanúsítvánnyal rendelkeznek, nem tartalmaznak érzékenységet és allergiát kiváltó összetevőket. Tisztítószereinket és további tartozékainkat keresse a Vorwerk webáruházban!