Házipor atka ellensége: Vorwerk Kobold HEPA-zsák

A köznyelvben házipor allergiának nevezett betegség valójában egy apró élősködővel, és annak porladó ürülékével szemben kialakult túlérzékenység. Ez az apró élősködő a házipor atka.

•  szabad szemmel nem látható, kb. 0,2 mm hosszú pókféle, a házipor részét képezi
•  az emberi bőrről lehulló hámpikkelyekkel, korpával táplálkozik
•  allergia-keltő ürüléke nagyon könnyű, órákig tud lebegni a levegőben
•  legnagyobb számban, a szőnyegben és az ágy matracában fordul elő
•  számuk lakásonként milliós nagyságrendű  is lehet

A levegőben lévő allergén mennyiség csökkentésének egyetlen módja az atka populációk visszaszorítása. Ha a Vorwerk Kobolddal takarít, a készülék szívóerejének és speciális keferendszerének segítségével minimálisra csökkentheti a szőnyegben és a matracban lévő atkák számát és ürülékük mennyiségét.

Vorwerk Kobold HEPA-zsák higiénikus mikroszűrője a 0,09 mikronnál nagyobb szennyeződések 99,99%-át kiszűri, ami aztán a különleges anyagból készült 3 rétegű porzsáknak köszönhetően bent is marad, a takarítás során semmi nem jut vissza a levegőbe. A szerzett allergiában szenvedők számára kifejezetten ajánlott takarítórendszer segítségével a kiáramló levegő tisztább, mint a helyiségben lévő; illetve a szőnyegben és matracban található házipor atkák száma minimálisra csökkenthető!

AKCIÓ!

2014. május 27. és június 2. között vásároljon 2 azonos csomag (doboz) Vorwerk porzsákot és vigye haza a másodikat 10% kedvezménnyel!