Hogyan tartsuk meg újévi fogadalmainkat?

“Egy cél terv nélkül csupán csak egy vágy.”

De miért fulladnak évről-évre kudarcba fogadalmai? Hogyan érheti el idén céljait? Mi segítünk! Támogatjuk, hogy sikeres éve legyen! Összegyűjtöttük a leggyakoribb fogadalmakat:
  1. Egészségesebben fogok élni!
  2. Több időt fogok tölteni a szeretteimmel!
  3. Mindig rendet fogok tartani!
  4. Utazni fogok!
  5. Boldogabb leszek!
Készítsen konkrét terveket, és lépjen a tettek mezejére!

EGÉSZSÉGES ÉLET!

Ha szeretné kizárni az egészségtelen ételeket étrendjéből, ne tartson olyanokat otthon. Így ha majd kísértést érez, hogy ilyen ételeket fogyasszon, nem biztos hogy lesz kedve erőfeszítést tenni érte. Ha eldöntötte, hogy reggel az lesz az első, hogy tornázik, már este készítse oda az ágya mellé a ruháit, amiben tornázni fog. Minél inkább megkönnyíti, hogy nekifogjon valaminek, annál inkább véghez is fogja vinni.

SALÁD:

Tudatos erőfeszítéseket kell tennie ahhoz, hogy a családtagjai érezzék törődését. Amikor csak észrevesz valami dicséretre méltót, bátran mondja el nekik. Ahhoz, hogy valakit meg tudjunk dicsérni, időt kell töltenünk vele.

REND:

Körülbelül 21 nap szükséges ahhoz, hogy egy új szokás beidegződjön. Ám a kutatásokból kiderül, hogy néhányaknak ennél kevesebb, másoknak pedig jóval több idő szükséges ahhoz, hogy komoly változtatásokat tegyenek. Ne adja fel egykönnyen! Nem az számít, hogy hányszor nem sikerült, hanem az, hogy hányszor sikerült. Emellett használjon praktikus, hatékony eszközöket otthona rendben tartásához.

UTAZÁS:

Okos praktikákra lesz szüksége egy kis spóroláshoz. Például figyelje meg, hol vannak árleszállítások, készítsen költségvetést, többen utazzanak egy autóban és használja takarékosabban a háztartási készülékeit.

BOLDOGSÁG:

A boldogság nem pillanatnyi állapot, inkább olyan, mint a jó egészség. Ha a mindennapokban odafigyelünk az étrendünkre, és eleget mozgunk, annak az lesz az eredménye, hogy egészségesek leszünk. Ugyanígy ha nap mint nap bölcs tanácsokat követünk, annak az lesz az eredménye, hogy boldogok leszünk.

Mi, a Vorwerknél szívünkön viseljük fogadalmait. Szeretnénk segíteni, hogy megvalósítsa terveit!
  • Mozogjon a takarítás helyett – segítünk a gyors és hatékony takarításban!
  • Felszabadítjuk az idejét, hogy szeretteivel törődhessen!
  • A Kobold termékekkel lenyűgöző eredmények érhetők el – már a legrövidebb használati idő alatt is.
  • Energiát spórolunk!
  • Praktikus tanácsainkat a mindennapokhoz eléri blogunkban.