Innováció – ismerje meg a Robot Koboldot!

A robotporszívók a korszerű porszívók fejlődésének legutolsó generációját testesítik meg. Nincs még egy ilyen eszköz. Hogy miért mondhatjuk ezt?

Már nem szükséges naponta porszívózni ahhoz, hogy megszabaduljunk a morzsáktól, állatszőröktől és egyéb szennyeződésektől. A Kobold VR200 Robotporszívó átvállalja a látható tisztaság felelősségét minden padlófelületen – akkor is, ha senki nincs otthon.

 

Mégis hogyan? Bemutatjuk a Kobold VR200 Robotporszívót:

RAGYOGÓ MUNKÁT VÉGEZ AZ ÖSSZES PADLÓFELÜLETEN:

A VR200 biztosítja a mély és az alapos tisztítást minden felületen. Amit csak szeretne: parketta, járólap, szőnyeg – a Robot Kobold képes tisztává varázsolni. Forradalmi keferendszerének köszönhetően akár háromszor hatékonyabb, mint más, hasonló robot termékek.

OPTIMÁLIS PORGYŰJTŐ:

A VR200 innovatív oldalkeféje másodpercenként 30-at fordul, így a port és a koszrészecskéket a körkeféhez továbbítja, biztosítva ezzel a tisztaságot minden padlón, élek mentén és a sarkokban. köszönhetően akár háromszor hatékonyabb, mint más, hasonló robot termékek.

SAROKTÓL – SAROKIG PRECÍZIÓ:

Az ultrahangos szenzornak és a lézer szkennernek köszönhetően a VR200 precízen tisztítja a szegélyléceket, a peremeket és a falak tövét is. Egyedülálló D-alakjának köszönhetően könnyen eléri a sarkokat.

BÚTOROK ALATTI TISZTÍTÁS:

Az alacsony szerkezeti magasságnak köszönhetően a VR200 képes a bútorok alatt is alaposan takarítani, így semmilyen koszt nem hagy meghúzódni a padlón.

BARÁTSÁGOS A KIS KEDVENCEKKEL, DE NEM A SZŐRZETÜKKEL:

A VR200 elképesztő munkát végez, ha kisállataink lehullott szőréről van szó. Ráadásul csupán 67 dBA maximum zajszintet bocsát ki magából, így nem fogja megijeszteni kisállatainkat.

TÁVIRÁNYÍTÁS:

A Robotot könnyedén tudja irányítani az infravörös távirányítóval. Ezzel még a kívánt tisztító programot is ki tudja választani anélkül, hogy bármilyen erőfeszítést kellene tennie.

ELKERÜLI AZ AKADÁLYOKAT ÉS A LÉPCSŐKET:

A beépített szenzorokat használva a VR200 az útvonalában gyorsan érzékeli a bútorokat és a lehetséges akadályokat, és könnyedén manőverezik ezek körül.

Ebben a lenyűgöző robotporszívóban egyszerre jelenik meg a design, a funkció, a legendás Vorwerk minőség és az innováció. A porszívózás nyűgje mára a múlté!