Kinek mi számít drágának, mi még megfizethetőnek, és kinek mi éri meg?

MEGVEGYÜK VAGY SEM? SZÜKSÉGÜNK VAN RÁ? ÖN IS GYAKRAN FELTESZI EZEKET A KÉRDÉSEKET MAGÁBAN?

Mindannyian szeretünk naprakészek lenni, és sokszor, mint bárki más ragaszkodunk a már bevált termékekhez vagy márkákhoz. De előfordul az is, hogy egyszerűen csak vágyunk az újra, a szebbre, a jobbra.

 

Ez olykor sajnos azt is jelenti, hogy ár-érték arányban nem a legmegfelelőbb árut vesszük meg. Ki gyakrabban, ki ritkábban  hagyja magát befolyásolni. Fontos a minőség, a megbízhatóság és persze fontos az ár!
A megbízhatóság és a minőség mindenkinek sokat jelent, az ár azonban megosztó lehet. Eltérő kinek mi számít drágának, mi még megfizethetőnek, és kinek mi éri meg. Ha porszívóról beszélünk, mindenki másra gondol és mindenkinek más számít. Fontos lehet a színe, a hangja, a mérete? Hogy gégecsöves vagy állóporszívó? Milyen a szívóteljesítménye? Mennyi áramot fogyaszt?
Amikor bemegyünk egy üzletbe és megvesszük az adott pillanatban számunkra legjobbnak tűnő készüléket, melynek tetszik a külseje, a minősége és az ára, valójában fogalmunk sincs, hogy mit vásárolunk, mivel előzetesen nem próbáltuk ki a készüléket. Javarészt csak érzelmi alapon döntünk, nem elfeledve persze az árat.

 

A Vorwerk Koboldról nem jó ár alapján dönteni. Igaz, nem átlagos árú, viszont magasan átlagon felüli a minősége. Ez egy prémium kategóriás termék.

Hogy mitől prémium?

 

A gyártó szembe megy a mai piaci trendekkel, nem néhány évre, hanem 15-20 évre gyártják a termékeket. Nem akarják, hogy évente lecserélje az ember, és újabb típusokat vegyen. Persze évről-évre mindig valami újdonsággal azért előrukkol, mert a korral és trendekkel haladni kell! Kutatók, fejlesztők és mérnökök csapata dolgozik folyamatosan azon, hogy egy letisztult, elegáns és modern formába a jövő technológiájával együtt a profizmust és a hatékonyságot is becsomagolják. Mindez pedig olyan jól sikerült, hogy a Kobold hatékonyságának köszönhetően nem csak a felületi szennyeződéseket távolítja el, hanem a legkisebb allergéneket is, így kifejezetten ajánlott allergiások számára is. Mindemellett nagyon nagy büszkeséggel tölti el a céget az a számtalan világszabadalom, melyekkel a Kobold készülékek rendelkeznek, és természetesen örömmel fogadják a többszörös év porszívója címet is.

Így már megéri az ára. És ezt már jól tudja minden kedves Kobold tulajdonos. IDE kattintva elolvashat néhány véleményt!