Porszívó az állati allergénekkel szemben!

HOGYAN MINIMALIZÁLJA EGY PORSZÍVÓ A HÁZI KEDVENCEKKEL SZEMBENI ALLERGIÁT?

BÁRMENNYIRE IS SZERETJÜK BUNDÁS BARÁTAINKAT, A KISÁLLATOK SOKUNKNAK ALLERGIÁT OKOZNAK. ÍME EGY PORSZÍVÓ, AMELY SEGÍT FELVENNI A HARCOT AZ ALLERGÉNEKKEL SZEMBEN.

Bedugult orr, viszkető szemek, nincs rosszabb, mint allergiásnak lenni saját házi kedvencünkre. A tünetek minimalizálásának érdekében fontos megismerni néhány tényt, valamint megtudni azt, hogyan csökkenthető az állatszőr előfordulása az otthonában.

 Amit tudnia kell a kisállatokkal szembeni allergiáról:

 1. Mi okozza az allergiát?

Sokféle dolog válthat ki allergiás reakciót immunrendszerünkből, és házi kedvenceink is ezek közé tartoznak. Valószínűsíthető, hogy az állati ürülék, nyál, vagy az elhalt hámsejtek okozzák az allergiát. Az állatszőr önmagában nem allergén, de mivel az előbbiek könnyen megtapadhatnak rajta, ezekre reagál a szervezetünk.

 2. Hol gyűlnek össze ezek az allergének?

Ezek az allergének a legkülönbözőbb helyeken találhatóak meg az otthonainkban, például a bútorokon, a padlón, de még a függönyökön is. Fontos tehát ezekre is figyelmet fordítani takarításkor, hogy ezáltal minimalizáljuk az allergiás reakció kialakulását.

 3. Hogyan távolíthatom el ezeket az allergéneket?

Az állatszőr eltávolítása könnyű és gyors, ha rendelkezésre áll a megfelelő eszköz. A Kobold PB440 mélytisztítást végez a különböző felületeken, az allergén részecskék 99%-át eltávolítva. Minden felületen használhatja, akár még az autóban is. Az alapos mélytisztítás minimalizálja az allergiás reakció kiváltását.

4. Mi történik akkor, ha nincs időm a teljes padlófelület mélytisztítására?

Kapcsolja be a Kobold VR300 robotporszívót. Ez automatikusan kiporszívózza otthonát, még akkor is, ha esetleg Ön nincs ott! Eltávolítja az allergéneket a nehezen elérhető helyekről, és az állatszőr eltűnik, még mielőtt hazaérne. Távirányítással is vezérelheti és megbizonyosodhat arról, hogy semmi nem marad ki!

 5. Éjszakánként szenvedek az allergiától, mit tehetek, hogy enyhüljenek a panaszaim?

Ha házi kedvence megfordul a hálószobában, elképzelhető, hogy az allergének megtapadnak az ágyneműn, vagy a matracon. Először alaposan mossa ki a párnákat, huzatokat, hogy eltávolítsa azokról az allergéneket. Próbálja ki a Kobold MP440 és MR440 matractisztító szettet, amely biztosan garantálja, hogy a matracban nem marad allergén, amely megzavarná az Ön pihenését.

Győződjön meg róla személyesen – foglaljon időpontot IDE kattintva, és nézze meg, milyen különbséget jelent a Kobold VK200 háztartási takarítórendszer otthonának tisztaságában.