Szeretne kiegészítő jövedelmet?

Jelenleg dolgozik, de szüksége van kiegészítő jövedelemre? Vagy talán rugalmas állást keres, ami lehetővé teszi, hogy saját magának ossza be munkaidejét?

A promóteri szerepkör sok ajtót nyit meg, ami ráadásul egészséges extra jövedelmet biztosít. Ez növelni fogja önbizalmát, továbbá lehetőséget ad arra, hogy hasonló gondolkodású emberekkel dolgozzon – bónuszként pedig új barátokra lelhet.

A promóteri munka az egyik fő módszerünk termékeink értékesítésére. Ez az érdeklődő saját otthonában, vagy irodáink egyikében történik. Lényege, hogy személyes kapcsolatot ajánl az érdeklődőknek a termékeink megismeréséhez és kipróbálásához – vásárlási kötelezettség nélkül.

Promóterként a saját maga főnöke lehet, így élvezheti saját munkája gyümölcsét. Nem helyezünk Önre nyomást, hogy elérje a cég által felállított értékesítési célokat – csakis Önmagától függ.

A Vorwerknél mi egy szabad csatlakozási lehetőséget kínálunk.Továbbá egészséges extra keresetre tehet szert,  kiegészítő jövedelemre, vagy főállásra, amely a magasan képzett szakemberek szemszögéből nézve is kedvező.

SZERETNÉ JOBBAN MEGISMERNI CÉGÜNKET?

Ez egy olyan karrier, amely mindenki számára nyitva áll, bármilyen korosztályban. Alapvetően ehhez az szükséges, hogy jó kommunikációs készséggel rendelkezzen.
Akár kiegészítő munkát, akár főállást keressen, a lehetőség az Öné!

                                                       További információk