Tavaszi Nagytakarítás Húsvétra

Nem tudja, hogy mihez kezdjen, annyi mindent kellene csinálnia otthonában? Úgy érzi, hogy nincs semmire elegendő ideje és a vendégek szinte már az ajtóban állnak? Akkor jó helyen jár…

7+1 Kobold Rendteremtő tippjeink célja, hogy Ön jó közérzettel, tiszta otthonban, kipihenten várhassa a Húsvéti Ünnepek elérkezését. Mindössze akár pár óra alatt is elvégezheti a tavaszi nagytakarítást, mialatt rengeteg időt, energiát és pénzt takaríthat meg, melyet másra fordíthat. Ugye Önnek is jól jönne egy kis szabadidő?

Intsen búcsút a korábban lerakódott vastag porrétegnek, koszos, foltos, elszíneződött szőnyegeknek, kárpitoknak, valamint az allergizáló anyagoknak is.

Legyen otthona a nyugalom és tisztaság szigete, ahol végre igazán jól érezheti magát! Pár óra alatt tökéletesen tiszta otthon? – Nem lehetetlen!

Ha úgy érzi felkészült a kalandra, ne habozzon tovább, kezdje el még ma a nagytakarítást!

1.TIPP – RENDRAKÁS

A komplett megújulás érdekében érdemes a nagytakarítást kisebb lomtalanítással, rendrakással kezdeni. Ilyenkor szabaduljon meg a fölösleges kacatoktól, elromlott, használhatatlan műszaki cikkeitől. Mossa ki meleg, téli ruháit és helyezze gardróbjában előre a lengébb, szezonális öltözékeit. A tároláshoz használjon Vorwerk vákuumzsákot, melynek segítségével biztonságban és tisztaságban tárolhatja textíliáit. Higgye el, már az első lépés megtételével is jobban fogja érezni magát!

2. TIPP – SZELLŐZTETÉS

A szellőztetés fontossága nem kérdéses, minden időszakban fontos kiemelkedő figyelmet fordítani rá. A megfelelő minőségű levegő sokat javíthat hangulatunkon, közérzetünkön, valamint segítségével jó néhány betegség kialakulását is megelőzhetjük. Most, hogy beköszöntött a tavasz és ébredezik a természet, a friss levegőn kívül, némi madárcsicsergést, friss virágillatot, valamint sajnos számos allergén anyagot is beengedünk otthonunkba. Az új VK200 otthoni takarító rendszer levegőszűrőként is használható, így megelőzheti a kellemetlen tüneteket produkáló allergia kialakulását. Egyszerűen csak állítsa a szoba közepére a készüléket, kapcsolja be és élvezze a friss, tiszta levegőt otthonában.

3. TIPP – PORTALANÍTÁS

Bár a portalanítás heti feladatként van jelen a legtöbb háziasszony életében, a nagytakarítás alkalmával semmiképp se feledkezzünk meg róla! Ilyenkor a nehezen elérhető zugokat, érzékeny felületeket, textíliákat, sarkokat, valamint a falakat is célszerű megszabadítani a lerakódott szennyeződésektől. A Kobold variálható kiegészítői kiemelkedő szakértelemmel és gyengédséggel végzik az egyes felületek portalanítását – megbízható segítség a takarításban. A gondos munkával nem csak esztétikailag érünk el pozitív változásokat, de egészségügyi állapotunknak is kedvezünk. Nincs több por – viszlát allergia!

4. TIPP – FRISS ILLAT

5. TIPP – ABLAKPUCOLÁS

Ahhoz, hogy otthonában mindig friss virágillat legyen, többé nem kell a levágott, gyorsan elhervadó növényekkel bajlódnia. A Kobold VK200 otthoni takarító rendszer magába szívja a kellemetlen szagokat, melyeket a HEPA-zsákban található aktív széngolyócskák semlegesítenek, a Dovina illatpatronok pedig kellemes virágillatot kölcsönöznek otthonának. Járja át otthonát az ébredező természet illata!

A számtalan üveg- és ablakfelületek, melyek otthonunkban találhatóak használatuk alatt, valamint az időjárási viszonyok miatt gyorsan koszolódnak. A VG100 Ablaktisztító készülék segítségével végre nem kell több órán keresztül szivacsokkal és különböző vegyszerekkel bajlódnia. Használatával garantáltan gyors, alapos és vegyszermentes lesz a takarítás. Mindössze egyetlen húzással ragyogóan tisztává varázsolhatja ablakait. Sőt! Legyen szó hűtőszekrényről, tükörről, vagy akár üveglapos asztalról, biztos, hogy azok is csillogni – villogni fognak, hiszen ezzel a multifunkcionális készülékkel azokat is megtisztíthatja!

6. TIPP – SZŐNYEG TISZTÍTÁSA, FERTŐTLENÍTÉSE

Az allergiát okozó por és más szennyeződések mélyen megülnek szőnyegeinkben is. Érdemes évente többször kifertőtleníteni őket, így a nagytakarítások alkalmával se feledkezzünk meg róla. A Kobold VK200 készülékkel és a VF200 szőnyegtisztító fej segítségével szőnyegeink visszanyerik intenzív színüket, puhák, higiénikusan tiszták és allergén anyagoktól mentesek lesznek. A Kobosan active tiszítópor, pedig különleges portaszító bevonatot képez a szőnyeg felületén, így az biztos, hogy megőrzi makulátlan tisztaságát a vendégek érkezéséig.

7. TIPP – KEMÉNYPADLÓ TISZTÍTÁSA, FERTŐTLENÍTÉSE

Egy átlagos otthonban szinte mindennapos feladat, a keménypadlók tisztítása és fertőtlenítése, de a tavaszi nagytakarítás során mindenképpen gondos munkát kell végeznünk. Nincs is időigényesebb feladat, mint először felporszívózni, majd felmosni a hajópadlókat, járólapokat, csempéket. A VK200 otthoni takarító rendszerrel és az SP530 felmosóporszívó tökéletes párosával ezt a feladatot egyszerre – fele annyi idő alatt – elvégezhetjük és még a több kilós, kemikáliákat tartalmazó felmosóvödörrel sem kell megküzdenünk. Mindössze 100 ml folyadék felhasználásával akár egy 20m2-es területet is megtisztíthatunk. Rövid időn belül tökéletesen tiszta lesz otthona.

+ 1 TIPP – TISZTASÁG FENNTARTÁSA

Már végzett is a nagytakarítással! Ugye milyen hihetetlen? Azonban ha szeretné megőrizni otthona tisztaságát a vendégek érkezéséig, bízza az apró, mindennapi teendőket a Robot Koboldra. Ön pedig készüljön az Ünnepekre, vagy csak dőljön hátra és élvezze a kifogástalan tisztaságot!

Ahhoz, hogy teljes mértékben meggyőződhessen munkájának alaposságáról, valamint arról, hogy egyetlen fontos lépést sem felejt ki a tavaszi nagytakarítás során, töltse le ellenőrzőlistánkat! Minden fontos pontot megtalál benne, így biztos, hogy majd tökéletesen tiszta otthonában várhatja vendégeit!

Letöltöm az ellenőrzőlistát!