TOP 5 hiba, amit talán Ön is elkövet porszívózáskor!

A PORSZÍVÓZÁS EGYSZERŰ FELADATNAK TŰNIK, DE TALÁN VAN NÉHÁNY HIBA, AMIT ÖN IS ELKÖVET TAKARÍTÁSKOR.

FONTOS, HOGY A PORSZÍVÓT MEGFELELŐ MÓDON HASZNÁLJA, ÍGY BIZTOSAN SOKÁIG ÖRÖME LESZ BENNE!

 5 gyakori hiba, amit sokan elkövetnek takarításkor.

1. Technika

Talán még soha nem figyelt a porszívózás technikájára, pedig nagy jelentősége lehet a takarítási rutinban, különösen abban, hogy milyen gyorsan végez így a takarítás ezen részével!
Először is győződjön meg arról, hogy az adott felület tisztításához a legalkalmasabb eszközt használja. Például a Kobold SP600-zal mindenféle keménypadló felületet tisztán tarthat. Ez a készülék fele annyi idő alatt végez, mert egy lépésben porszívózza és mossa fel a padlót.  Porszívózáskor egy meghatározott rendszert kövessen, így biztos lehet benne, nem porszívózza fel ugyanazt a területet többször.

 2. Testtartás

A Kobold VK200 olyan állóporszívó, amely egy könnyen igazítható teleszkópos kezelőfejjel megkönnyíti a takarítást. Kialakítása megakadályozza, hogy használójának sokszor kelljen lehajolnia, kényelmesebbé és gyorsabbá téve ezáltal a porszívózást.

 3. Mikor kell porzsákot cserélni?

A legtöbb porszívónak hónapokig, de akár évekig nem cserélik a porzsákját. Ennek negatív következményei lehetnek, a porszívó hatékonysága például  jelentősen csökken. A Kobold VK200 esetében nem kell aggódnia, hogy mikor kell a HEPA-zsákot cserélni, mivel amikor a LED kijelző narancsszínűre vált, itt az idő porzsákot cserélni.

 4. Tényleg mindig jó ugyanaz a méret?

A porszívója talán alkalmas különböző típusú padlók tisztítására a keménypadlótól a szőnyegekig. De ha a kényesebb felületekről van szó, gondolt már arra, hogy más tartozékot is használjon? Ha kárpitozott bútoraidat szeretné tisztítani, miért nem próbálja ki a Kobold PB440 elektromos porolófejet? Sokkal könnyebb használni a bútorzaton, és egyszerűbb kitakarítani a nehezen elérhető poros helyeket legyen szó akár az otthonról akár az autóról!

 5. Elpakolás

Mielőtt elővenné a porszívót, győződjön meg róla, hogy akadálymentes a takarítandó padlófelület. Amikor porszívózás közben könyveket, magazinokat, cipőket kell felkapkodni a földről, ezek csak lassítani fogják a munkavégzést. Tehát kezdje a takarítást az elpakolással. Amikor a szőnyeget akadálymentesen tudja porszívózni, pillanatok alatt végezni fog!

Lépjen velünk kapcsolatba, és foglaljon időpontot IDE kattintva Kobold VK200 bemutatóra.
Kövessen minket az Instagrammon és a Facbookon is, ha további hasznos tanácsokat és tippeket szeretne megtudni.