Várjuk a csapatunkba!

Már boldog Kobold tulajdonos? 

  • Barátainak, ismerőseinek, családtagjainak már megmutatta a készüléket és meg is győzte őket, hogy használják?
  • Folyamatosan örömet érez, amikor használja a Koboldot?
  • Szeretné világgá kürtölni, hogy mennyit segít otthonában a Kobold? 💚
A Kobold egy igazi családtag

Jó hírünk van! Tanácsadókat keresünk egyre bővülő csapatunkba! Kamatoztassa Kobold szeretetét nálunk, ismertesse meg minél több emberrel a Kobold-ot, bővítse boldog új ügyfelekkel közösségünket és váljon Önből egy nagyszerű Tanácsadó!

Látogasson el hozzánk, vagy hívjon minket egy időpont miatt, amikor ellátogathatunk Önhöz, vegyen részt tanácsadói képzésünkön, és ossza meg szeretetét másokkal is!

Népszerűsítse velünk a Kobold termékcsaládot akár fő- vagy másodállásban, kisgyermek mellett vagy szabadidejében kötelezettség nélkül, vállalkozóként. Képzéseket, előadásokat, segítő hátteret biztosítunk tanácsadóinknak. Tartson bemutatókat az érdeklődőknek, ismertesse meg minél több új emberrel a Kobold-ot és köszöntse őket a közösségünkben. A munkát csapatépítő és jutalomutazásokkal köszönjük meg!

Jelentkezzen hozzánk még ma és ismerje meg a korlátlan lehetőségek tárát! Jelentkezéshez KATTINTSON IDE

Nincs veszteni valója! Jelentkezzen és egyeztessünk a részletekről!

Hallott már a Kobold-ról, de nem ismeri még pontosan? Nehezen tudja elképzelni, hogyan fér el egy ekkora gépben ilyen mértékű erő és hatékonyság? Mi bármikor bemutatjuk Önnek, hogyan lehetséges mindez!

A Kobold mellé egy olyan szabad, kötetlen munkaidőt is biztosítunk Önnek, amelyben kiteljesedhet, új emberekkel találkozhat, barátságokat köthet, és mi mindezt napi szinten támogatjuk!

Új kihívások, elismerés és új barátok várják!