Vorwerk JÓL-LÉT (Vorwerk Kobold takarítórendszer)

A Condata német piackutató intézet felmérést készített „Több időt önmagunkra” címmel. A kutatás során 500 háziasszonyt kérdeztek arról, hogy hogyan töltik a szabadidejüket. A 30 és 50 éves hölgyek véleménye egyöntetű volt: itt az ideje, hogy a saját érdekeiket figyelembe véve csökkenjen a házimunkára fordított idő. Az így felszabaduló időt és energiát a résztvevők egészségük gondozására és a boldogság megélésére összpontosítanák. A tanulmány szerint ezek a tényezők jelentősen hozzájárulnak az életminőség javulásához. A hangulatos otthoni pihenéshez és a lelki regenerálódáshoz azonban elengedhetetlen a komfortérzet, amelyet csak egy igazán tiszta otthon érzete adhat meg.

A sokoldalú tisztaság és a friss illat elérésében mindig partner a Vorwerk Kobold takarítórendszer. Használatával kevés erőfeszítéssel és rövid idő alatt varázsolhatjuk otthonunkat makulátlanná. A még gyorsabb és alaposabb takarításhoz minden tartozékot és tisztítószert megtalálhat a Vorwerk webáruházban!

AKCIÓ!

Védje a Koboldját – most akciós áron! 2014. március 3-ig kedvezményes áron vásárolhatja meg Mini Manó 3. és Mini Manó 8. szettjeinket!