Vorwerk Kobold PB430: az állatbarátok kedvenc Vorwerk tartozéka

Az állatok nagy örömöt jelentenek minden család életében, ám ugyanakkora fejfájást is okozhat az állatszőr lakásunkban, ha nem megfelelő eszközökkel tisztítjuk szőnyegeinket és kárpitozott felületeinket. Függetlenül a kisállatok szőrének hosszától, sűrűségétől és annak hullásától, hetente háromszor javallott porszívózni az otthonunkban. Ám nem mindegy, hogy a takarítást milyen eszközzel végezzük! Vorwerk Kobold 150 szőnyegtisztító feje, az EB370 speciális keféinek segítségével a szőnyegeket pillanatok alatt megszabadíthatja az állatszőrtől. Az állatbarátok számára különösen nagy segítséget jelent ez az erőteljes és könnyen használható a PB430 kárpittisztító fej, hiszen hatékonyan megbirkózik a lakásban elhullajtott állatszőrrel. Emellett bámulatos sebességgel tisztítja kárpitozott felületeit, ezért a megspórolt időt nyugodtan szánja a kis kedvencére ezután!

Beszippantott állatszőr és más szennyeződések 99,99%-a pedig – a Vorwerk Kobold 150 innovatív szűrőrendszerének köszönhetően – a HEPA-zsákban marad!

Kobold PB430 kárpittisztító fejjel kapcsolatos bővebb tájékoztatásért látogasson el webáruházunkba vagy forduljon ügyfélszolgálatunkhoz a 06-20/563-2052-es telefonszámon, illetve a vorwerk@vorwerk.hu e-mail címen!