Vorwerk Kobold SP530 felmosóporszívó

Az első hó megérkeztével óhatatlanul is megjelennek a sáros-latyakos foltok a lakásban. Ilyenkor előkerül a felmosórongy, melynek segítségével ideig-óráig kezelni tudjuk a helyzetet, de a folytonos felmosás fáradtságos feladat, főképp akkor, ha az ünnepi nagytakarítás kellős közepén vagyunk! Szeretne időt és energiát spórolni? Akkor a Vorwerk Kobold SP530-ra van szüksége!

Vorwerk Kobold SP530 felmosóporszívó egy forradalmi berendezés, mely egyszerre egyesíti a porszívózást és a felmosást egyetlen készülékben. Könnyen használható, gyors, környezettudatos, és általában jobb életminőséget eredményez az Ön számára. Vorwerk Kobold SP530 felmosóporszívó előtt nincs lehetetlen: képes bármilyen keménypadló felületet megtisztítására, legyen szó parkettáról, járólapról, kő- vagy márványburkolatról, illetve nyíltpórusú padlóról. Vorwerk Kobold SP530 felmosóporszívó titkos fegyvere a könnyen cserélhető mikroszálas tisztítókendő, ami a legmakacsabb szennyeződést is képes eltüntetni keménypadlójáról! Mindegyik tisztítókendőnek van egy úgynevezett tisztítószer magja: olyan speciális belső tere, ami ha egyszer feltöltődik a megfelelő mennyiségű tisztító folyadékkal, akkor a használata során kis adagokban bocsátja azt ki magából. A tökéletes hatás érdekében pedig a Vorwerk szakemberei nemcsak egy univerzális tisztítókendőt fejlesztettek ki a Kobold SP530-hoz, hanem minden padlótípushoz megtalálható a megfelelő kendő.

A száraz (dry) tisztítókendő, olyan speciális mikroszálas kendő, ami víz használata nélkül tesz elérhetővé valódi tisztaságot, megnövelve a két takarítás közötti időtartam hosszát. Az Univerzális lágy (soft) mikroszálas tisztítókendő valamennyi padlótípus feltörlésére alkalmas. A Parkett tisztítókendőt parketta, fa és laminált felületeken érdemes használni. A kendőt a padló típusának megfelelő tisztító folyadékkal feltöltött adagoló flakon segítségével nedvesítheti be. Egy flakonnyi Koboclean oldat (500 ml víz + 5 ml Koboclean tisztítófolyadék) több mint 125 négyzetméternyi padlófelület takarításához elegendő, így elmondhatjuk, hogy az Vorwerk Kobold SP530 felmosóporszívó segítségével a takarítás nemcsak gyors, praktikus, hanem költségkímélő is.

Kevesebb idő és energia a nagyobb tisztaságért: ez az új Vorwerk Kobold SP530 felmosóporszívó győztes egyenlete!
Próbálja ki otthonában a Vorwerk Kobold SP530 felmosóporszívót! Hívjon minket és hamarosan otthonába visszük a Vorwerk élménybemutatóját!