Vorwerk: Vigyázunk az egészségére! Egészségvédelmi Szűrőprogrammal

Mint már azt a korábbiakban is megírtuk, a Quality Direct Kft. óriási megtiszteltetésben részesült: 12 év becsületes és kitartó munkája alapján meghívást kapott, hogy főtámogatóként csatlakozzon az ország legnagyobb humanitárius átfogó egészségvédelmi szűrőprogramjához! A Program célja az egészség megőrzése a betegségek megelőzése, az egészségi állapot javítása az olyan korszerű lehetőségekkel, mint a Vorwerk Kobold.

Vorwerk Kobold Higiéniai Rendszer egyszerre biztosítja az atka és allergén mentes otthont, tiszta levegőt,  környezetbarát szemléletet, hatékonyságával időt spórol és az eredmény vitathatatlan!

Fontos kihangsúlyozni, hogy a Vorwerk berendezések elnyerték a rangos TÜV és a HEPA tanúsítványait, melyek alátámasztják a készülék allergiával szembeni hatékonyságát és minőségét. A Vorwerk csúcsminőségű szűrővel látta el szűrőit és porzsákjait, melyek képesek a 0,009 mikronnál nagyobb szennyeződések 99%-át magukban tartani. Ezek a szűrők garantálják a tiszta allergén mentes levegőt, matracot, kárpitot, ajánlott kisgyerekes családoknak, állattartóknak, allergiásoknak és mindenkinek, aki jobb közérzetre és még tisztább otthonra vágyik!

Az Egészségvédelmi Szűrőprogram részleteiről és következő helyszíneiről ide kattintva tájékozódhat! Szeretné megismerni a Vorwerk Koboldot otthonában? Kérjen időpontot!