Tartozzon Ön is Kobold fejlődő közösségéhez!

A Kobold Közösség Magyarországon is intenzíven növekszik. Keressük azokat, akik kedvet éreznek velünk együtt népszerűsíteni a Kobold termékcsaládot. Töltse ki űrlapunkat, és mi hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy egyeztessünk időpontot egy beszélgetésre, amikor elmondjuk a folyamatokat, a közösségünkhöz tartozás pozitívumait!

Legyen része egy
nagyszerű csapatnak

A Kobold a több mint 140 éves múlttal rendelkező, német központú, nemzetközi Vorwerk cég márkaneve. Tapasztalatainkat új és innovatív termékek kifejlesztésében alkalmazzuk, amelyek célja, hogy megkönnyítsék ügyfeleink életét a mindennapi életben. A termékeink mögött álló szakembereknek és lelkesedésüknek köszönhetően pedig nagyszerű csapatot alkotunk. Szenvedélyünk a minőség!


Fedezze fel a Vorwerket

Képzések és a
jövedelmezés

Ha csatlakozik a Koboldhoz, képzéseken vehet részt a vállalatról, a termékekről, és arról, hogyan segítheti meg mások életét. Mindig támogatni fogja a csapatvezetője, aki segít az értékesítésből származó bevételek előteremtésében. Vezetői mindig támogatni fogják Önt a szakmai fejlődésében is..


Csatlakozzon közösségünkhöz


A Kobold előnyei

Legyen része egy német multinacionális vállalat értékesítési csapatának

Csatlakozzon közösségünkhöz