A Kobolddal a dolgok tisztábbak, mint valaha

Egyszerű

Gyors

Valóban tiszta

A Kobold forradalom a háztartásban: a nagy teljesítményű porszívók fejlesztésében szerzett több mint 90 éves tapasztalatot egyesíti az ergonomikus, elegáns dizájnnal. Mindegyik Kobold könnyen használható, rendkívül hatékony és sokoldalú. Mindannyian ismerjük azt az érzést, amikor vasárnap délután végre feltennénk a lábainkat, de eszünkbe jut, hogy még fel kell porszívóznia a nappaliban. Mostantól nem kell aggódnia emiatt. A Kobolddal a takarítást az életstílusához igazíthatja, és maga döntheti el, mennyi időt szeretne valóban a házimunkába fektetni – anélkül, hogy le kellene mondania a valóban tiszta otthonról.

Könnyítse meg életét
a Kobold porszívóval

Akkumulátoros porszívó Kobold VB100 rugalmas rendszerrel

Szenvedélyes feltalálók vagyunk – több mint 130 éve. Ez az oka annak, hogy porszívóink megfelelnek a technológia és a felhasználóbarát legmagasabb követelményeinek. Győzd meg magad, és nézd meg, melyik illik hozzád a legjobban.

A Kobold VK200 porszívó kábellel: Hogy jól érezze magát otthon

Szenvedélyes feltalálók vagyunk – több mint 130 éve. Ez az oka annak, hogy porszívóink megfelelnek a technológia és a felhasználóbarátság legmagasabb követelményeinek. Győzd meg magad, és nézd meg, melyik illik hozzád a legjobban.

Clean your Sofa with Kobold VT300

Extremely efficient and versatile – the VT300 cylinder vacuum cleaner has outstanding cleaning performance. It can be expanded into a high-performance cleaning system with a wide range of attachments.

Ideje pihenni! – Kobold VR300

Erőteljes, intelligens, mégis könnyen használható: A Kobold VR300 robotporszívó az Ön által megadott időn belül önállóan kitakarítja otthona minden sarkát. Hátradőlhet, pihenhet, és élvezheti az élet igazán fontos dolgait.

Ragyogó eredmény
a Kobold VG100-zal

Az innovációt eddig nem feltétlenül az ablaktisztításhoz társította? Próbálja ki a Kobold VG100-at, amely a legújabb technológiának köszönhetően egyetlen törléssel csillogóan tisztává varázsolja ablakait.

Kobold VC100 kéziporszívó

A Vorwerk Kobold VC100 vezeték nélküli porszívójával pillanatok alatt eltávolíthatja a morzsákat az étkezőasztalról, a durva port a szekrényekről vagy a szennyeződést egy kis állatketrec körül. A VC100 kis súlya és vezeték nélküli tápegysége kényelmes kezelést biztosít.

Kis extrák a tökéletességhez

Tartozékok, extrák és kiegészítők: Számos további terméket és kiegészítőt kínálunk, hogy Ön a legjobbat hozza ki a Kobold termékekből. A legmagasabb higiéniai követelményeket kielégítő TÜV-tanúsítvánnyal rendelkező porzsákoktól, sokoldalú keféktől és tartozékoktól a speciálisan kifejlesztett tisztítószerekig és ápolókészletekig – mindezt csak a Koboldnál találja meg.

Miért szeretnek minket ügyfeleink!

Krisztina

Nagyon szimpatikus volt aki megmutatta nekünk a Koboldot. Szerettük, hogy nem tukmálta a terméket, hanem megszerettette velünk is! Már 4 éve lakik nálunk is egy Kobold, családtagként!

Viktória

Utálok takarítani, de a Vorwerk termékekkel esküszöm élvezem!

Mónika

Sokkot kaptam, mikor a frissen kiporszívózott (régi porszívómmal) szőnyegemből

egy brutális mennyiségű por kijött a Kobolddal! Be is szereztünk rögtön egyet!

Ágnes

Én 28 éve használok Vorwerk Kobold porszívót. Csak ajánlani tudom. Kis túlzással,

tényleg egy élmény vele a takarítás!

Kövess minket a közösségi médiában!

@kobold_Official

Kövessen minket és a #Kobold hashtag-ünket