Szerviz és Robot szoftverfrissítés

Mit kell tennie?

Hívja a Vorwerk
ügyfélszolgálatát

1. Hívja Ügyfélszolgálatunkat és kérjen műszaki segítséget. Amennyiben ügyintézőink úgy ítélik meg, hogy a probléma telefonon nem megoldható, a futárszolgálat megrendeléséhez elkérik az Ön adatait. Telefon: 06/20/563-20-52

Futárszolgálat háztól házig

2. A szállítócég végzi el a termék felvételét és eljuttatását központunkba. Önnek az előírásoknak megfelelően be kell csomagolnia Koboldját és a futárnak átadni.

Szakértők Kezében

3. Gépe a Műszaki Ügyfélszolgálatunkhoz kerül, ahol szakértői csoportunk kiértékeli a gépén észlelhető problémát, és javaslatot tesz a javításra. Ha kérdésük van a javítással kapcsolatban, vagy többet szeretnének tudni az Ön által tapasztalt problémákról, közvetlenül kapcsolatba lépnek Önnel.

Folyamatos tájékoztatás

4. A probléma megállapítása után felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy tájékoztassuk és elmagyarázzuk a következő lépéseket. Ezen a ponton dönt arról is, hogy elfogadja-e a költségvetést. Ha kéri, akkor visszaküldjük Önnek a kicserélt alkatrészeket is a javított géppel együtt. Ha elfogadja a javítást, hozzálátunk a munkához

Üdv újra itthon

5. A javítás után értesítjük, és hazaküldjük a készüléket, ismét ugyanazzal a szállító céggel, amelyik átvette, hogy továbbra is élvezze azt a takarítást, amelyet csak egy olyan otthon érdemel meg, mint az Öné.

A folyamat után szeretnénk hallani véleményét a szolgáltatásunk színvonaláról, ezért e-mailben kérdőívet küldünk Önnek, hogy segítsen munkánk minőségének javításában.