Kobold tartozékok
Padlószint feletti takarítás és
nehezen elérhető sarkok

  • Könnyű, praktikus és könnyen kezelhető
  • Könnyedén elérheti és tisztíthatja a nehezen hozzáférhető helyeket
  • Kiegészítő tartozékok, amelyek optimalizálják a különféle tisztítási igényeket

Tartozékok a hatékony tisztításért

Videó lejátszása
Videó lejátszása

Highlights of the cordless electric brush

A Kobold SB7
Kihúzható szívócső

Ez a nélkülözhetetlen, kihúzható szívócső, amely lehetővé teszi az összes tartozék használatát a VK7 vezeték nélküli porszívóval, a kiváló padlófeletti tisztítás érdekében.
A tartozékokat és a porszívót összekötő kiegészítő.

A Kobold FD7
Portörlő fej

A ferde, hosszú és rendkívül puha sörték ezen az univerzális portörlő fejen tökéletessé teszik a rések, sarkok elérését és a por eltávolítását minden sima és szabálytalan felületről.
Ez a porszívó rendkívül jól működik az autók műszerfalának, valamint a számítógép- és zongora billentyűinek; könyvespolcok; képkeretek, díszekkel borított ablakpárkányok; állólámpák és lámpabúrák; páraelszívók stb. tisztításában. A lista valóban végtelen.

A Kobold VD7
Vario szett

A sokoldalúság jelszava ez a háromrészes készlet, amely a hajlítható, lapos csövet, a sörtés kefét és a porgyűjtő tulipán szívófejet tartalmazza. A hajlítható szívócső kihúzható és rugalmas véggel rendelkezik, amely még a legrejtettebb helyekre is befér.
A sörtés kefe a rugalmas hegyre illeszkedik, és lehetővé teszi a rendkívül szűk helyekhez való hozzáférést. Tökéletes szegélylécek, valamint bútorok és könyvespolcok portalanítására.
A porgyűjtő tulipánszívófej lehetővé teszi, hogy a barkácsolási feladatok során összegyűjtsék a tégla- és fúróport, a falra tapadás segítségével.

A Kobold CD7
Autós résszívófej

A Kobold mindenkinek segítséget nyújt, aki valaha is csalódottságot érzett, mikor a küszöbök és az üléssínek között próbált porszívózni az autók belsejében.
A CD7 autós résszívófej – rugalmas gumi hegyével – kifejezetten úgy tervezték, hogy az autók legszűkebb helyeibe és tereibe is benyúljon.
Imádni fogják ezt a rendkívül hasznos kiegészítőt, amely az autó belsejében végzett takarítást olyan egyszerűvé és hatékonnyá teszi, mint az otthoni takarítást.

A Kobold TD7
Kárpittisztító fej

A TD7 egy kicsi, praktikus szívófej mindenféle textília tisztítására – a kárpitozott bútoroktól a függönyökig, öltönyön át az autóülésekig.
Még a ruhákon is kiválóan működik, hogy eltávolítsa a háziállatok szőrét, rostjait és szöszöket. Nagyon hatékony függőleges tisztításhoz is (pl. függönyök).

Textile-Nozzle-pwla68jw8jljk25ehdbepjguf9u79lwoh5w800vls0

A Kobold TR7
Teleszkópos cső

Extra magas helyek eléréséhez ajánljuk. Például ha magasan lévő pókhálókat, párkányokat vagy függönyrudakat szeretnénk leporszívózni, vagy meg szeretnénk tisztítani a csillárokat, a Kobold TR7 teleszkópos cső mindig a segítségünke lesz.
Nincs szükség többé instabil létrákra, ami balesetveszélyes lehet a takarítás során.

A Kobold SG7
Vállpánt

Ez a vállpánt könnyedén rögzíthető a VK7 vezeték nélküli porszívóra, ezáltal teljes mozgásszabadságot biztosít a felhasználók számára.
A porszívót a vállára támasztva az egyik kezével a tartozékot foghatja, míg a másikkal akár a párnákat emelgetheti, könyveket mozgathat, elhúzhatja a függönyöket és mozgathatja a székeket.
Tegye szabaddá az utat a tisztaság felé!

A kiegészítő tartozékok előnyei

Kényelem korlátok nélkül

A Kobold VK7 a forgatható fogantyú könnyedségével és a Kobold SG7 vállpánt praktikusságával kombinálva egyszerűvé teszi a tisztítást.

Minden igényt kielégít

A tartozékok széles választéka lehetővé teszi a VK7-et bármilyen tisztítási feladatra. A rendszer könnyű súlyának és kompakt kialakításának köszönhetően a radiátorok, szegélylécek, könyvespolcok, csillárok, mennyezetek és magas helyek elérése többé nem okoz gondot.

Kobolddal autója is újjászületik!

A Kobold autós résszívófej segít az autó számos résének tisztításában. Vezeték nélküli technológiájának és kis súlyának köszönhetően az autó belsejének tisztítása még egyszerűbb és kényelmesebb.

Scope of delivery

Our Cleaning Accessories:

  • The Kobold SB7 Extendable Suction Hose
  • The Kobold FD7 Surface Nozzle
  • The Kobold VD7 Variable Nozzle Set
  • The Kobold CD7 Car Nozzle
  • The Kobold TD7 Textile Nozzle
  • The Kobold TR7 Telescopic Tube
  • The Kobold SG7 Shoulder Strap

Fedezze fel a 2 az 1-ben
Porszívózás és felmosás megoldásunkat most

Nem csak erőfeszítést takarít meg, hanem sok időt is! Vezeték nélküli porszívózás és felmosás egyetlen lépésben az SP7 vezeték nélküli felmosóporszívóval. Fedezze fel a Kobold VK7 zseniális rendszerét! Hatékony, alapos – és rugalmas az egyedi rögzítéseknek köszönhetően. Vezeték nélküli. Hibátlan. Súlytalan.

Gyakran feltett
Kérdések

Kérdése van a tartozékokkal kapcsolatban? Megvannak a válaszok!