Az egyedülálló otthoni élményekért 1883 óta

A szeretteivel töltött közös boldog pillanatok egy házat vagy lakást otthonná varázsolnak. A Vorwerknél az a célunk, hogy ne csak fantasztikus termékeket gyártsunk, hanem feledhetetlen pillanatokat teremtsünk velük – másokkal együtt vagy egyedül, csak Önnek. Ezért minden tevékenységünk során ügyfeleink egyéni kívánságait vesszük figyelembe: a termékek tervezésétől a közösségünknek tartott inspiráló, szenvedélyes, élményt nyújtó bemutatókig..

Innováció
A minőségi időért

Szeretjük azokat az újításokat, amelyek megkönnyítik ügyfeleink mindennapjait, és több idejük marad az igazán fontos dolgokra. Célunk, hogy termékeinket folyamatosan fejlesszük a közösségünk számára, és a holnap technológiáját már ma biztosítsuk ügyfeleink számára. Ezért hoztuk létre az első kézi porszívót, amely alkalmazkodik az Ön életstílusához! A Thermomix®-szel pedig egy multifunkcionális konyhai készüléket hoztunk a piacra, amely továbbra is új mércét állít fel a főzés területén. Ezért is fejlesztettük ki a Kobold számára az egyedülálló felmosó-porszívót, a Thermomix®-et pedig integrált, irányított főzési funkcióval és a Cookidoo® receptportálhoz való hozzáféréssel láttuk el.

Minőség a
Tervezésen és szenvédelyen keresztül

Több mint 130 éve gyártunk háztartási gépeket azzal a céllal, hogy vásárlóinknak mindig a legjobb minőséget kínáljuk. Ezért nem csak saját magunk fejlesztjük termékeinket, hanem saját gyártóüzemeinkben is gyártjuk azokat. Minden apró részletnek pontosnak kell lennie, mielőtt egy termék elhagyja a gyárat, és a design iránti szeretetünknek köszönhetően termékeink nem csak funkcionálisan, de vizuálisan is ragyoghatnak minden háztartásban. Több mint 120 szenvedélyes mérnökünk minden nap azon dolgozik, hogy folyamatosan javítsák termékeink minőségét – hogy a jövőben is minden szinten meggyőzzenek.

Központi Vorwerk irodánk

Quality Direct Kft. (Kobold)

Vorwerk Kobold Magyarország
A 2002-ben alakult Quality Direct Kft. azt tűzte ki céljául, hogy a legmagasabb minőségű termékekkel szolgálja ki ügyfeleit Magyarországon. Elengedhetetlen számunkra a megfelelő életminőség biztosítása és az otthoni környezet magas szintű ápolása. Az általunk forgalmazott termékek, megfelelnek ezeknek a magas szintű követelményeknek.

Egészséges, higiéniai és a leghatékonyabb tisztítási megoldásokat kínáljuk otthona számára, legyen az ablaktisztítás, kárpittisztítás vagy padlótisztítás. Ahhoz azonban, hogy ezek a szavak valóban képesek legyenek bárki meggyőzésére, először látni, tesztelni kell készülékeinket! Ezért fontos számunkra, hogy mindenki saját otthonában tudja kipróbálni gépeink hatékonyságát, és saját maga tapasztalja meg, hogy mire képes a Kobold! Nagyköveteink, tanácsadóink aktív közössége keltette életre eseményeinket, nyílt napjainkat, hogy minél többen váljanak Magyarországon is Kobold Szerelmessé!

Üdvözöljünk Önt is a Kobold közösségben, sok szeretettel várjuk eseményeink, vagy bemutatónk egyikére!

Minikonyha Kft. (Thermomix)

A Vorwerk világméretű közösséghez csatlakozott 2011-ben a Minikonyha Kft., mint kizárólagos, hivatalos Vorwerk Thermomix Disztribútor és hozta el Magyarországra is a készüléket, melyről egy híres, német sztárséf így nyilatkozott: „a tűz óta a legjobb találmány!”

Cégünk célul tűzte ki a Thermomix közösség bővítését Magyarországon. Szeretnénk átadni azt a tudást, élményeket és ízeket, mellyel a Thermomix hozzá tud járulni a jobb, egészségesebb és élményekkel teli élethez a gasztronómia területén.

Cégünk névválasztásakor szem előtt tartottuk, hogy a Thermomix-hez méltó nevet kapjon. Fontos volt számunkra, hogy olyan nevet adjunk, melyből rögtön kiderül, itt nem csupán egy turmixgépről beszélünk, hanem ennél sokkal többről van szó. Így született meg a Minikonyha! Majd az elmúlt években országunkban a Thermomix neve összeforrt a Minikonyhával, mely nem is csoda, hiszen a 18 funkciós készülék majdhogynem egy komplett konyhát helyettesít.

A Thermomix egészen új dimenzióba helyezi az otthoni konyhai főzést, azonban ennél a terméknél nem a szavak a meggyőzés eszközei, sokkal inkább egy 10 perc alatt összedobott selymesen lágy krémleves, egy meggytől piros házi fagylalt, a medvehagymától, spenóttól zöld tészta vagy egy a saját sütőnkből kivett olívás kenyér.

Ahhoz azonban, hogy ezek a szavak valóban képesek legyenek bárki meggyőzésére, először látni majd kóstolni kell! Így keltek életre eseményeink, főzőklubjaink és a tanácsadóink által tartott élményfőzések, hogy a Thermomix által bárki átélhesse azt a kulináris utazást, melyet többé nem felejt el és mely után Thermomix Szerelmessé válik.

Üdvözöljünk Önt is a Thermomix közösségben, sok szeretettel várjuk eseményeink egyikére!

Mások mondják rólunk