Csatlakozzon hozzánk
és legyen részese a Thermomix közösségnek

A 3 legjobb érv, a tanácsadói munka mellett

Szerezze meg saját Thermomix-ét

Szerezze meg saját Thermomix®-ét!

Szerezze meg saját Thermomix készülékét, amikor tanácsadóvá válik. A területi menedzsment célja, hogy segítse Önt a Thermomix megismerésében, használatában és, hogy jól érezze magát független tanácsadóként!

Vállakozói szabadság

Legyen saját üzlete!

Szabadon döntheti el, mikor dolgozik. Csak reggel vagy délután ér rá? Csak hétfőn és szerdán? Semmi gond! Ossza be Ön az idejét! Személyre szabhatja napirendjét a rendelkezésre álló idő függvényében – így ideális szerepet tölthet be diákok, fiatalok, nyugdíjasok vagy akár családaanyák számára is!

Kereseti lehetőség a Thermomix-szel

Keressen annyit, amennyit dolgozik!

A tanácsadóként végzett munka lehetővé teszi, hogy további bevételre tegyen szert. Akár kisgyermekei vannak, és részmunkaidős munkát keres, akár teljes munkaidős karriert szeretne mindenban a segítségére leszünk!

Thermomix vásárlása

Csatlakozzon Thermomix csapatunkhoz

Adatait feldolgozzuk, hogy kapcsolatba léphessünk Önnel és válaszolhassunk üzenetére. Az adatvédelmi szabályzatban elismert jogait az info@mini-konyha.hu e-mail címen gyakorolhatja. További információk az adatvédelmi szabályzatban

Ismerje meg tanácsadóink hihetetlen történeteit

Thermomix tanácsadó kollégánk. Nelly

Nelly

A Thermomix-szel dolgozni a konyhában kitágítja a lehetőségeimet és inspirál, hogy újabb és újabb étkeket készítsek. A siker mindig garantált! Ez a sikert szeretném megosztani mindenkivel. Van, aki arra nyitott, hogy megvásárolja, van, aki a közösség tagja szeretne lenni. Bármi is a motiváció, a Thermomix-szel egészséget, időt, barátokat nyer!

3 Days ago

Thermomix tanácsadó-Ági

Ági

Három gyermekes anyukaként elmondhatom, hogy olyan tevékenységet végzek, amely észrevétlenül a hobbimmá vált. A pozitív visszajelzések a vásárlóimtól pedig energiával töltenek fel. A tanácsadói munkával megélhetem a kibontakozást, megvalósíthatom önmagam amellett, hogy egy szuper csapat tagja vagyok. Nincs megfelelési kényszer, helyette van kihívás, élmények mások és magam örömére.

3 Days ago

Andi

A Thermomix megváltoztatta az életünket, általa megtaláltam önmagam. Sok új ételt kipróbálhattam és azóta sokkal változatosabban főzök, ráadásul a siker soha nem marad el. A hobbim lett a “munkám”. A rengeteg pozitív visszajelzés vásárlóimtól pedig arra ösztönöz, hogy még több, még jobb recepteket álmodjak meg. Nagyon jó egy ilyen közösséghez tartozni, mert rengeteg élménnyel gazdagodunk és soha nem vagyunk éhesek.

3 Days ago

Thermomix Team Leader-Brigi

Brigi

Nagyon szeretek jókat és jót enni.
Szeretem tudni, hogy gyermekeim is mit esznek. Számomra a fő szempont, hogy legyen egészséges és jól elkészíthető.
A Thermomix-et több mint 10 éve ismerem, de amióta a Thermomix közösséghez csatlakoztam, a hobbim lett a munkám.

3 Days ago