Thermomix:
A multifunkciós konyhai eszköz

A kompakt és sokoldalú Thermomix® TM6 a világ legkisebb konyhája. Újszerű kialakítása több mint 20 készüléket helyettesít egyben – vagyis több ideje marad az élet vidám dolgaira.
Fedezze fel az összes TM6® funkciót, amely megváltoztatja az otthoni főzésről alkotott véleményét!

Videó lejátszása
Videó lejátszása
Videó lejátszása
Videó lejátszása
Videó lejátszása
Videó lejátszása
Videó lejátszása
Videó lejátszása
Videó lejátszása
Videó lejátszása
Videó lejátszása
Videó lejátszása

Fedezze fel mind a 15 funkciót,
amelyek közvetlenül elérhetők a Thermomix képernyőjén

Thermomix magas hőfok mód

Magas hőmérséklet

A Thermomix® TM6 most először képes 160°C-ra melegíteni! Készüljön fel a pörkölt aromák ízére!

Thermomix cukorfokozat

Cukor üzemmód

Könnyedén készíthet édes finomságokat – a cukrász süteményektől és kreatív desszertektől elkezdve egészen a csodálatos karamellszószokig. Annyira kifinomult, de ugyanakkor egyszerű.

Thermomix keverő mód

Keverés

Az automatikus keverési funkció levesekhez és pürékhez (max. 2000 g). A keverés 5-ös fokozattal indul, és fokozatosan 8-as fokozatra növelhető.

Thermomix dagasztás mód

Dagasztás

Ez a funkció a házi pék legjobb barátja. Házi tészta dagasztására tervezték. Max. 1000 g liszttel és 60 °C-ra melegítve.

Thermomix turbó fokozat

Turbó

Kényelmi beállítás az olyan kemény összetevők gyors aprítására, mint a parmezán, csokoládé vagy pácolt sonka.

Thermomix előmosogatási mód

Előmosogatás

Az előmosogatási móddal a háttéről nézheti a mosogatást. Elég 1-2 liter víz és egy csepp mosogatószer vagy egy kis ecet, és a keverőedény megtisztul.

Thermomix vízforraló fokozat

Vízforraló

Ezzel a funkcióval 100–1800 g vizet tud felmelegíteni 37–100°C közötti hőmérsékletre. Ideális például tea vagy tészta készítéséhez.

Sous Vide

A gyengéd, lédús ételek. Ez a funkció húsok, halak, gyümölcsök és zöldségek vákuumos főzésére szolgál, akár 12 órán keresztül, 40 és 85°C közötti hőmérsékleten.

Thermomix lassú főző mód

Lassú főzés

Készítsen finom pörkölteket és elragadó ételeket. Ezzel a funkcióval maximum 800 g húst főzhet 1-8 órán keresztül 37-98°C hőmérsékleten.

Thermomix fermentálás (erjesztés) mód

Fermentálás

Tökéletes mód joghurtok készítésére és tészták kelesztésére.

Thermomix rizsfőző mód

Rizsfőző

A rizs mellett ezzel a funkcióval más gabonák (például köles vagy bulgur) is könnyen elkészíthetők.

Thermomix sűrítés mőd

Sűrítés

Ez a funkció tökéletes szószok és pudingok készítéséhez. Az eredmény? Csomómentes, tökéletesen sűrű szószok minden alkalommal.

Thermomix tojásfőző mód

Tojásfőző

Nem elég kemény? Nem elég folyós? Ezzel a funkcióval mindig tökéletes tojásokat készíthet – pontosan úgy, ahogy szereti.

Thermomix precíz melegítés mód

Magas hőfok

A pörkölt aromák, a sült húsok és a szenzációs karamell ételek mostantól részét képezik Thermomix® TM6 alkotásainak.

Thermomix hámozó mód

Hámozás

A burgonya most néhány perc alatt meghámozható– közvetlenül a Thermomix® keverőedényben!

Végtelen inspiráció a Cookidoo-val

Végtelen inspiráció
a Cookidoo-val

A Cookidoo® -val könnyed főzés és garantált a siker bármilyen recepttel, mive még intelligensebb és gyorsabb megoldásokat kínál az ételek kiválasztásában, tervezésében és elkészítésében.

Várjuk főzőklubjainkon!

Mindenkit szívesen látunk vidám hangulatú főzőklubjainkon!
Minden főzőklubunkon más és más menüt készítünk, és amellett, hogy megmutatjuk, ezek az ínyenc vagy éppen klasszikus falatok hogyan készíthetők el a Thermomixben gyorsan, egészségesen és még gazdaságosan is, természetesen mindent meg is kóstolunk…Így Ön nem csak élményekkel és tudással, de egy komplett menü ízvilágával térhet haza.

Thermomix főzőklubok

Cookbooks

The Thermomix ® cookbooks are full of recipes – something special for every diet and need. Penned by chefs, food bloggers and expert Thermomix ® users, these resources help you stay on top of your cooking game every single day.

Thermomix szakácskönyvek

Több inspiráció
a Thermomix® kiádványokkal

Mindannyiunknak megvan a saját főzési stílusa. Hangulatunktól függően kiélhetjük kreativitásunkat egy spontán recepttel, gyorsan elkészíthetünk valamit, ha időhiányunk van, vagy kiegyensúlyozott, fehérjedús ételeket főzhetünk. A Thermomix® szakácskönyvek mindenre kiterjednek.

Recipe chips

Meal planing is simple and fun with the Thermomix ® Recipe Chips. Our hands-free plug-ins bring delicious recipes for every taste and occasion directly to your Thermomix ®.

Get Endless Inspiration

The perfect match: Thermomix® and Cookidoo®

The digital recipe portal Cookidoo® and the innovative multi-talent Thermomix® are simply a perfect match. Browse through thousands of recipes on Cookidoo® on the large display of the Thermomix® TM6 and get inspired every day. In addition, you can create your own recipes on Cookidoo® or import existing ones and adapt them to your taste – there are no limits to your creativity. Thanks to step-by-step instructions, it has never been so easy to start cooking.

Everything you love about cooking

Maximum cooking joy, minimum effort. Cookidoo makes cooking smarter. Choose, plan and prepare perfect recipes with ease. Share more time with your family and friends. Enjoy food. Simply. Better.

As simple as

Browse - Sync - Cook

Meal Planning

Browse and sort Cookidoo ® recipes as you organize your weekly meal plan according to your dieteary needs and preferences.

Shopping Lists

Cookidoo ® meal plans automatically generate shopping lists which are emailed directly to you.

Guided Cooking

Synchronize your Thermomix ® with your Cookidoo ® account to import your weekly meal plan and let Thermomix ® guide you with step-by-step instructions.

Recipe Treasure Trove

With more than 40,000 recipes, and more being added every day, Cookidoo ® is one of the worlds largest cooking communities. Discover a world of flavours.

Be Part of the Thermomix® Experience

Follow us on Social Media!

@kobold_Official

Follow us and our hashtag #koboldofficial