A Minikonya Kft. nagyköveteket keres

Légy Te is Magyarországon a Thermomix nagykövete

• Lételemed a gasztronómia?
• Imádsz a konyhában sürögni-forogni és finom fogásokkal várni a vendégeket?
• A legjobban sikerült ételfotókat és a főzésekről szóló videókat rendszeresen megosztod  a social média felületeiden a követőid körében?
• Szeretnéd a gasztronómiai tudásodat egy még magasabb szintre emelni?
• Folyamatosan figyeled a legújabb konyhai trendeket?

Ha igennel tudsz válaszolni a fenti kérdésekre, akkor a Thermomix Minikonyha csak rád vár!

Nagykövetként csak annyit kérünk tőled, hogy ismerkedj meg a legújabb Thermomix modellel, a TM6-tal, és írd le véleményedet róla. Mi biztosak vagyunk benne, hogy csupa jó élménnyel gazdagodsz!
Oszd meg velünk és követőiddel is a tapasztalataidat, hogy miben könnyíti meg a készülék a mindennapjaidat, hogy milyen új funkciókkal, ízekkel és élményekkel ismerkedtél meg a Thermomix révén, és természetesen a finomabbnál, finomabb ételekre is kíváncsiak vagyunk, amiket a Thermomix-szel készítettél el.
Rendszeresen tartunk Törökbálinton a központi irodánkban főzőklubokat, workshopokat, ahova szintén szeretettel várunk és a részt vevőknek is át tudod adni a tapasztalataidat. Ha pedig az élőzésektől, videó forgatásoktól sem riadsz vissza, akkor annak pluszban örülünk!

Fontos számunkra, hogy amíg a Thermomix-et használod, semmilyen más konyhai eszköz vagy brand felé ne legyél elkötelezett.
Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, kérlek küldj magadról egy bemutatkozó e-mailt, a social média oldalaiddal és az érdeklődési köreidről az info@mini-konyha.hu e-mail címre.

A pályázók közül 5 nagykövetet tudunk kiválasztani, akik otthonukban tudják a Thermomix-et letesztelni!