A tökéletes nyári program útmutatója

Készüljön velünk a nyár legszebb napjaira!

blank

Ez a nyár nem olyan, mint a többi, hiszen ezt megelőzte fél évnyi bezártság. Nem meglepő hát, hogy mindenki kisebb társaságba, és a szabadba vágyik. 
Szervezzen Ön is szabadtéri baráti összejöveteleket, pikniket, barátaival, családjával!
Hiszen ki ne élvezné a hosszú nappalokat, a mosolygós arcokat, a nagyszerű ételeket, a természet lágy ölén, szeretteivel körülvéve?

Legyen szó kerti partiról, egy parkban rögtönzött piknikről, a Thermomix-szel miden alkalommal Ön lehet az esemény sztárja, aki a fenséges fogásokat garantálja.
Ehhez ráadásul nem is szükséges órákat a konyhában töltenie, és lemaradni a közösségi élményről.
Ha összejövetelt szervez, szórakoztatónak kell lennie, mert senki nem élvezi egy fáradt házigazda társaságát. Egyszerűsítse hát a készülődést!
Rengeteg recept ötlettel készültünk, ezekért kattintson az ételek neveire!

 

Vigye ki a szabadba a benti kényelmet

Ügyeljen arra, hogy vendégei jól érezzék magukat. Porolja le a kempingfelszerelést, vegye elő a kerti bútorokat, párnákat, takarókat és a piknik pokrócot. Ne hagyja otthon az étel utáni legfontosabb dolgokat sem. Tegye egy külön táskába/ kosárba a naptejet, kézfertőtlenítőt, kézi törlőkendőt, és a szúnyogriasztó spray-t.

 

Válasszon témát

Hozza közelebb a déli térséget. Alakítsa át teraszát mediterrán paradicsommá, néhány lampion és kinti fény felfűzésével.
Kínálja vendégeit Margaritával, mellé egy kis rák krokettel.

blank

Vagy maradjon a hagyományos ételeknél. Készítsen egy gyors limonádét, süssön mellé hagymás focacciát, vagy bagettet,  kínálja házi májkrémmel, vagy padlizsánkrémmel. Természetesen a gyümölcsfagylaltot se feledjük!

Ízletes étel ötletek

blank

 

A kis falatkák sokkal finomabbak kellemes napsütésben. Ezekhez biztosítson szalvétákat, és hagyja, hogy vendégei válogassák össze maguknak a legjobb falatokat.
A nagyobb ételekből is készíthet kisebb falatkákat, úgy, ha előtte felszeleteli őket. Például remek ilyen alkalmakra egy finom quiche, vagy egy hússal töltött fonott pitetöltött zöldségek. Kínáljon melléjük salátát.

 

Hidratáljon!

Ilyen melegben legfontosabb a hidratáció. Legyen egy külön hidratáló sarok, ahol mindig legyen friss hűsítő!
gyümölcs turmixok, vagy gyümölcslevek tökéletesek a kicsik számára. Míg a felnőttek elegánsan ünnepelhetnek különböző koktélokkal, vagy egy finom gyümölcsös sangriával.

A szénsavas, vagy mentes vízbe pedig dobjon egy kevés fagyasztott gyümölcsöt, hogy még finomabb legyen ebben a rekkenő hőségben.

blank

Édes jutalom

Végül ne feledkezzünk meg az egyik legfontosabb részről sem, a desszertekről. Amikor már mindenki jól lakott a sok finomsággal, de a nap még mindig magasan jár, akkor előkerülhetnek a fagylaltok. Ha egy kicsit különlegesebb ízekre vágyik, a sós karamella fagylalt tökéletes választás.

blank

Végül nézzék közösen a napnyugtát, Ön pedig legyen büszke magára, hogy ilyen fejedelmi lakomát készített a szabadban, és még nem is szánt rá sok időt!