Cookidoo saját receptek

COOKIDOO SAJÁT RECEPTEK

Örömmel mutatjuk be minden Thermomix és Cookidoo felhasználónak a Cookidoo legújabb újdonságát, a SAJÁT RECEPTEK lehetőséget! Hozza létre, importálja és módosítsa kedvenc receptjeit, mentse el őket egy helyen, és főzze meg a Thermomix készülékén! 

A Cookidoo több ezer, többször tesztelt recepttel rendelkezik a világ minden tájáról, amelyek tökéletesen megfelelnek a különböző ízléseknek és diétáknak. 
Lépjen a be a Cookidoo profiljába és fedezze fel a SAJÁT RECEPTEKET: a legújabb Cookidoo funkciót, amellyel recepteket hozhat létre, importálhat és módosíthat a Cookidoo-ból, családi szakácskönyveiből, kedvenc szakácsaitól, magazinjaiból és blogjaiból. 

A Saját receptek nem hivatalos Vorwerk receptek. Kérjük, kövesse az általános biztonsági utasításokat és a pontos főzési folyamatot a sérülések elkerülése érdekében.

Az alábbi fotó-összeállításban szeretnénk bemutatni, hogy miként tudja felölteni a kedvenc receptjeit a Cookidoo fiókjába! 

 

  1. Menjen a https://cookidoo.international/foundation/hu oldalra és jelentkezzen be a profiljába, majd kattintson a RECEPTJEIM fülre.

 

blank

2. Ezt követően megjelennek az elmentett kollekciók, receptek, könyvjelzők, valamint az új ELKÉSZÍTETT RECEPTEK fül. Kattintson az ELKÉSZÍTETT RECEPTEK fülre.

 

blank

 

3. Megjelenik az ELKÉSZÍTETT RECEPTEK oldal, ahol lehetőség nyílik az angol nyelvű oktatóanyagok megtekintésére (Bővebben gomb), illetve a receptek felöltésére a jobb oldali sarokban látható + jelre kattintva. 

 

blank

4. A + jelre kattintva megjelenik az alábbi két lehetőség (Recept készítése, Recept importálása).

Először a Recept készítés lépéseit ismertetjük. 

 

blank

5. Adja meg a receptje nevét, majd kattintson a LÉTREHOZÁS gomba. 

blank

6. A név megadását követően már azonnal tudja szerkeszteni a receptjét az alábbi szerkesztő felületen.

  • Lehetősége nyílik az étel képét felölteni. 
  • Megadni, hogy TM5, TM6 vagy mindkét gépen elkészíthető-e az étel.
  • Beállítani az előkészítési és az összidőt, valamint az adagokat is.

 

blank

7.  Az oldalon továbbgörgetve az összetevőket, valamint az étel elkészítését és további tippeket és tanácsokat tud beállítani.

 

blank

8. Az összetevők hozzáadása gomba kattintva egyesével tudja felvinni az étel összevetőit. A + jellel újabb sort tud hozzáadni, valamit az összetevőket tudja is mozgatni, ha véletlenül rossz sorrendben töltötte fel. 

 

blank

9. Az összetevők felvétele után a feltöltést a lépésekkel tudja folytatni. Kattintson az Adja meg az első lépést gombra és vigye fel a lépéseket egymás után. 

Könnyedén beállítható az idő, a hőmérséklet és a kés forgási sebessége is. 

 

blank

10. Amint végzett a feltöltéssel, kattintson a jobb felső sarokban található MEGERŐSÍTÉST GOMBRA, majd visszatérve a recept fő oldalára, majd kattintson a jobb felső sarokban található KÉSZ gombra! Ezt követően visszatér az elkészített receptek oldalára és megjelenik a feltöltött recept! 

 

blank

A sikeres mentést követően a recept a Thermomix készüléken is megjelenik a korábban elmentett receptek és kollekciók mellett, és az irányított főzésnek köszönhetően pillanatok alatt el is tudja készíteni! 

A recept bármikor módosítható, cserélhető a kép, a neve, de törölni is tudja! 

Következő cikkünkben bemutatjuk, miként tud receptet importálni a Cookidoo-ról, ezt követően pedig módosítani.