Keressük törökbálinti Élménykonyhánk lelkes, megbízható felelősét

Keressük törökbálinti Élménykonyhánk lelkes, megbízható felelősét

Amennyiben egy élményekkel és finom ételekkel teli lehetőséget keres
vagy szívesen elmélyedne a gasztronómiában szabadidejében,
akkor a legjobb helyen jár!

Thermomix Élménykonyhánk Törökbálinton található a központi irodánk részeként. Itt tartunk főzőklubokat, workshopokat, valamint a videóinkból is ismerheti a konyhánkat! Ennek a csodás, Thermomix-ekkel teli konyhának keressük a felelősét, gazdáját, aki akár egyedül vagy a későbbiekben csapatával nagyszerű főzőklubokat és eseményeket tart. Emellett a központi irodánkba érkező új ügyfeleknek is be tudja majd mutatni a készüléket, akár egy élményfőzés keretein belül.

blank

Örülünk, ha ismeri és már használja a Thermomix-et, de ha még csak most találkozott vele először az sem probléma, hiszen segítünk megismerni a legújabb Thermomix TM6-ot! Higgye el, valóban gyerekjáték vele a főzés!

Amennyiben Törökbálinton, Budaörsön, Budakeszin vagy a közeli településeken lakik, akkor a távolság sem okoz problémát.

Ismerje meg a Thermomix világát!
A Thermomix nem csak egy konyhai eszköz, hanem egy életstílus is egyben. Az egész világon ismerik, szeretik a terméket és büszkén vállalják, hogy egy vagy akár több Thermomix is van az otthonukban! A felhasználók és a tanácsadók közösen járnak főzőklubokra, rendezvényekre, kiállításokra. Akár gyermekekkel, a családdal, barátokkal, ismerősökkel. Mindenki megtalálja a számára legfontosabbat! Ezen a különleges kulináris utazáson finomakat esznek, kóstolnak, főznek és a Thermomix szeretete örökre összeköti őket.
Tanácsadók százai vallják nemzetközi szinten, hogy a Thermomix-szel együtt létrehozhatnak egy olyan hihetetlen dolgot, amely pozitív hatással van az emberek életére. Nem kollégaként vagy versenytársként tekintenek egymásra, hanem mint családtagok és mint tudjuk, a család összefog és jóban-rosszban együtt van!

A Thermomix életérzés Magyarországon is végigsöpört, hiszen egyre többen csatlakoznak ehhez a népszerű gasztrokúltúrához! Tanácsadóink és felhasználóink az ország bármely szegletében megtalálhatók. Legyen szó családosokról, egyedülállókról, pályakezdőkről, nyugdíjasokról a Thermomix mindenhol megtalálható.
Amennyiben felkeltettük az érdeklődését kérjünk, kattintson ide és felvesszük Önnel a kapcsolatot és egyeztetünk a részletekről!

Tartozzon Ön is egy gasztronómia közösséghez a Thermomix segítségével!