Legyen részese a Thermomix közösségnek!

Szeretne finomakat főzni?

Szeretne tudatosan táplálkozni?

Szeretne egy megbecsült csapat tagja lenni?

Mutatjuk, hogyan lehetséges mindez.

Ismerje meg a 15 funkciós Thermomix konyhai eszközt!

Akár tud főzni, akár nem; szeretne egészségesen étkezni, szeretne kevesebb pénzt és időt fordítani a főzésre valamint prémium minőségű ételeket enni a Thermomix a tökéletes választás az Ön számára.

Ha van egy Thermomix konyhában, akkor egy sütőt érdemes beszerezni mellé, minden más konyhai eszközt helyettesít. Főz, párol, aprít, darál, emulgál, habot ver, kever, mér, mixel, dagaszt, lassan kever, őről, szuvidál, karamellizál, lassan főz, fermentál! 

blank

Induljunk el együtt a közös kulináris utazáson!

Jöjjön el ingyenes élményfőzésünkre, ismerje meg a Thermomixet, próbálja ki és élje át a Thermomix által nyújtott élményeket.

A Thermomix szett mellé jár egy magyar nyelvű Alap szakácskönyv, amellyel könnyedén átadhatja magát az irányított főzésnek és részt vehet az alap főzőklubunkon, ahol még több recepttel, tippel, ötlettel gazdagodhat.

A kulináris utazás során nem marad egyedül, tanácsadóink végigkísérik Önt, kérdéssel, kéréssel tudnak hozzájuk fordulni!

blank

Ez még nem minden!

A Thermomix mögött ott áll egy közösség, akik minden nap használják a gépet, recepteket fejlesztenek és megosztják egymással, főzőklubokra járnak, valamint ötleteket és tippeket adnak egymásnak. Így a lehetőségek kimeríthetetlenné válnak, ha van egy ilyen készülék otthonunkban.

Közösségünk folyamatosan növekszik, amelyhez most Ön is csatlakozhat. Ön mint leendő Thermomix vásárló és felhasználó a vásárlás pillanatában csatlakozik a Thermomix közösségünkön. Ahhoz a közösséghez, akik szeretnek együtt lenni, akik megosztják a recepteket, élményeket egymással, eseményekre járnak.

Amennyiben Önnek is megtetszettek a lehetőségek, csatlakozzon a Thermomix világához. EZ NEM MUNKA, EZ HOBBI!

blank

Akár fő- vagy másodállásban is végezhető a tanácsadói, csoportvezetői munka. A Thermomix megadja Önnek azt a lehetőséget, hogy független tanácsadóként dolgozzon egy olyan üzleti vállalkozásban, ami tud szórakoztató is lenni.

Csatlakozzon csapatunkba, KATTINTSON IDE és ismerje meg a lehetőségeket! 

Legyen a vidám csapatunk megbecsült tagja, szabad időbeosztása függvényében adja tovább a Thermomix életérzést, hogy minél több Thermomix Szerelmest köszönthessünk a közösségünkben.

blank

 

Szeretné megismerni a Thermomixet és a vele járó előnyöket? Jelentkezzen IDE KATTINTVA élményfőzésünkre és merüljön el a Thermomix világában!

A Thermomix szeretete összeköt bennünket!