Módosított receptek, a legújabb Cookidoo újdonság

Egy újabb nagyszerű frissítéssel érkezik a Cookidoo!

Módosítsa receptjeit aszerint, hogy hány főre főz. Ennek a funkciónak köszönhetően kiválaszthatja, hogy 2-4-6-8 főre szeretné az adott ételt elkészíteni, és a Cookidoo automatikusan átszámolja Ön helyett az alapanyagokat.

A MÓDOSÍTÁSOK A COOKIDOO WEBOLDALON ÉS AZ APPLIKÁCIÓBAN ÉS A TM6 KÉSZÜLÉKEN HAJTHATÓK VÉGRE! 

Thermomix TM6 ügyfeleknek egy szoftverfrissítéssel válik elérhetőé az új funkció. A TM5 ügyfeleknek nincs szüksége külön frissítésre! A funkció az érvényes, éves Cookidoo tagsággal rendelkező ügyfeleknek érhető el! 

A receptek adagjait az alábbiak szerint tudja módosítani:

  1. Válasszon receptet a Cookidoo-ról! A Cookidoo fejlesztői kiválogatták a legkedveltebb recepteket és ezeket már előre módosították, így Önnek csak a megfelelő adagot kell kiválasztania! A recept könnyedén elkészíthető az Irányított főzéssel!

A kívánt adagra (4-6-12) kattintva a Cookidoo automatikusan kiszámolja a hozzávalók adagjait és már kezdőzhet is a főzés!

Amint kiválasztotta a kívánt adagot, a recept jelez, hogy sikeresen módosultak az adagok.

2. Válasszon receptet a Cookidoo-ról és módosítsa Ön a receptet a megfelelő adagra! Az adagok előre vannak meghatározva Önnek csak a legszimpatikusabbat kell kiválasztani, majd a receptet elmentheti a Saját receptek menüpontba és bármikor újra módosíthatja és szerkesztheti. A recept könnyedén elkészíthető az Irányított főzéssel!

A Tegye a sajátjává gombra kattintva az alábbi figyelmeztetés jelenik meg, amit el kell fogadni, majd kezdheti a receptek szerkesztését!

Válassza ki a kívánt mennyiséget, kattintson az adagra és a Cookidoo automatikusan átalakítja Önnek a receptet. A módosítást követően a MENTÉS gombra kattintva el is mentheti a módosított receptet!

3. Töltsön fel receptet a Saját receptek menüpontba és módosítsa az adagokat az Önnek megfelelő mértékre! Az így létrehozott recept könnyedén elkészíthető az Irányított főzéssel!

Az adagok itt is könnyedén módosíthatók, azonban a figyelmeztetés hívja fel a figyelmünket, hogy a recept nem módosul újra automatikusan,itt nekünk a mennyiséget változtatni!

Kérjük, vegye figyelembe a következőket bármely Cookidoo recept módisításánal vagy saját recept elkészítésekor:

  • Mindig tartsa szem előtt a keverőedény (2,2 liter /Varoma stb. űrtartalmát!
  • Soha ne lépje túl a keverőedény l/Varoma® maximális kapacitását – különösen, ha magas hőmérsékletet és/vagy sebességet használ.
  • A sütési recepteket (tésztakészítés/tésztás ételek) általában egy tepsihez/egy formához vannak beállítva. Ne készítsen dupla adagokat.