Atkamentes nyár a Kobosan Active szőnyegtisztító granulátum segítségével

Ahogy azt már előző bejegyzésünkből is megtudhatta, nyáron fokozott figyelmet igényel lakásunk tisztán tartása, hiszen ebben az időszakban megnövekedik a pollenkoncentráció a levegőben, emellett pedig a poratkák is jelentősen elszaporodhatnak otthonunkban. A Vorwerk Kobold higiéniai rendszer kiváló segítség a takarításban, használata mellé ajánljuk szőnyegeink mélytisztítására és teljes körű fertőtlenítésre a Kobosan Active tisztító granulátumot.

A fertőtlenítés a Kobosan Active-val gyors és egyszerű: csupán szórja a szőnyegére a granulátumot, dolgozza be az FK360 szőnyegtisztító szett segítségével, majd hagyja hatni körülbelül félórán át. Ezután porszívózza ki a szőnyegét és máris látni fogja a különbséget!

A szőnyegtisztító granulátum előnyei (Kobosan Active segítségével):

– Mindig kéznél van.
– Rövid a száradási idő.
– Gyors és egyszerű a tisztítás.
– Nincs szükség költséges, speciális berendezésekre.
– Kiváló fertőtlenítő- és tisztítóhatást érhet el.

Emellett fontos azt is kiemelni, hogy a TÜV Nord tanúsítványa szerint a Kobosan Active hatékony az allergének eltávolításában és védelmet nyújt az allergiások számára.

AKCIÓ!

Vásároljon 2014. június 24. és június 30. között egy doboz Kobosan Active szőnyegtisztító granulátumot (2,5 kg) és ajándékba kapja az FK360 szőnyegtisztító szettet 34.250 forint értékben!
Ne feledje, a Vorwerk webáruházban további hasznos tartozékokat találhat szőnyeg-, matrac- és kárpittisztításhoz egyaránt! Látogasson el hozzánk!