Az eddigi legjobb Vorwerk porzsák

A nyári allergiaszezonban fokozottan érdemes odafigyelnünk otthonunk rendszeres takarítására, hiszen a pollenek könnyedén megtelepedhetnek szőnyegeinkben és kárpitjainkban, emellett pedig a meleg, napos idő még inkább kedvez a poratkák elszaporodásának. Mit tehetünk ellenük?

Fontos, hogy a lehető legjobb szűrőrendszert használjuk! A Vorwerk higiéniai rendszer szíve a HEPA-zsák, mely a világ első prémium minőségű porzsákja, mely megkapta a TÜV Nord tanúsítványát. Ezt a tanúsítványt kizárólag olyan magas minőségű porzsákok kapják, amelyek speciális higiéniás jellemzőkkel bírnak. Ez a Vorwerk porzsák a lehető legmagasabb szűrési hatékonysággal bír, miközben nemcsak a szennyeződéseket tünteti el otthonából, hanem a levegőt is szűri. A Vorwerk porzsák szűrő elemek hatékonysága az Európai EN 1822 szabványnak megfelelő, ami azt jelenti, hogy a Vorwerk porzsák a 0,09 mikron nagyságú szemcsék 99%-át meg tudja szűrni, legyen szó porszemekről, poratkáról, állatszűrről vagy más szennyeződésekről. Vorwerk porzsák por- és baktérium megtartási kapacitása kiváló, mindemellett erős és tartós anyagból készült – igazi Vorwerk minőség!

Keressen minket, amennyiben további információt szeretne a Vorwerk Kobold 150-ről. A Vorwerk Webáruházban pedig megtalálhatja Vorwerk porzsákok széles választékát!