Használjon természetes tisztítószereket

MELLÉKHATÁS MENTES, TERMÉSZETES TISZTÍTÓSZEREKET HASZNÁL OTTHONÁBAN?

Ha kinyitja takarítószekrényét, nagy valószínűséggel tele van olyan vegyszer alapú termékekkel, melyekről úgy gondolja, hogy gyorsan és egyszerűen megtisztíthatja velük otthonát.
DE milyen áron?

A használatra kész tisztítószerek kényelme tagadhatatlan, azonban sokan nem vagyunk tisztában azzal, hogy számos természetesebb (és olcsóbb) alternatíva rejtőzhet háztartásunkban.
Ha Ön is, mint sokan mások, szeretné csökkenteni szerettei vegyi anyagokkal való állandó érintkezését, használja az alábbi tippjeinket a foltok természetes eltávolításához és a lakásuk tisztán tartásához.
Akár el akarja tüntetni a kedvenc bögréjén fellelhető kávéfoltokat, vagy letörölni az ablakokon lévő piszkos ujjlenyomatokat, vagy eltávolítani a vörösbort a szőnyegről – nálunk bizonyítottan működnek az alábbi otthoni trükkök:

  • Öntsön sört egy kávéfoltra és enyhén dörzsölje bele! Ismételje, amíg el nem tűnik
  • A festékfoltok eltávolításához keverjen össze 1½ teáskanál ecetet, 1½ tk mosószert és 2 csésze vizet, és szivaccsal távolítsa el a festéket ezzel a keverékkel, majd öblítse le hideg vízzel
  • Annak érdekében, hogy megszabaduljon az ujjlenyomatoktól az ablakokon, tegyen egy rész ecetet három rész vízzel egy spray -palackba, fújja az üvegre, majd törölje le
  • Töltse fel az égett foltos edényt vízzel, és adjon hozzá 2 csésze ecetet. Forraljuk fel, és vegyük le a tűzről. Ezután adjunk hozzá 2 evőkanál szódabikarbónát, hagyjuk állni, és öblítsük le
  • Tisztítsa meg a foltos bögréit víz és a szódabikarbóna egyvelegével, majd törölje le egy szivaccsal

A Vorwerk Kobold takarítórendszerek elengedhetetlen tartozéka a Kobosan Active nemcsak otthona számára hatékonyabb, mint a vegyszeralapú szőnyeg samponok, hanem a környezet számára is, mivel természetes alapanyagokból készült, így családja számára is egészségesebb, nincs semmilyen egészségkárosító hatása sem belélegzéskor, sem a bőrrel érintkezve.

A Kobosan higiénikusan szárazon tisztítja szőnyegeit, és fáradságos munka nélkül jelentős mennyiségű baktériumot, atka ürüléket és gombaspórát távolít el minden szőnyegről és szövetről.

http://kobold.vorwerk.hu/matractisztito-szett-mpmr440/

A KOBOLD takarítórendszer mellékhatása csak

a valódi tisztaság!