Így tudja karbantartani készülékét – VK200 Géptest

Néhány egyszerű lépés, amivel meghosszabbíthatja készüléke élettartamát!

Mondani könnyű! És csinálni is!

A Vorwerk mérnökeinek és szakembereinek köszönhetően nagyszerű termékekkel takaríthatunk nap mint nap. Sokan már tíz-tizenöt éve használják a gépeiket. Ez nem véletlen, hiszen az attraktív külső mellett a gép belső értékeit sem szabad figyelmen kívül hagynunk. A rettentően precíz szakmai tudás azonban nem elég ahhoz, hogy Koboldunk ilyen hosszú életű legyen. Vigyázzunk rá, törődjünk vele!

Egy kis odafigyeléssel jelentősen meghosszabbíthatjuk Koboldunk élettartamát.

Mosdás módjával.

Előfordulhat, hogy a géptest külső burkolata koszos lesz, ám pánikra semmi ok! Egy nedves ruhával könnyedén tisztítsa le, anyaga ugyanis megegyezik a LEGO kockák anyagával, így egy enyhén vizes rongy nem fog ártani a külsejének.

Elő az ollóval!

Sokaknak ismerős probléma, amikor szinte az egész lakás tele van hajszálakkal.  A Kobold összegyűjti a hajszálakat, melyek egy része fennakad a keféken, ezért a keféket minden takarítás után ajánlott megtisztítani. Ez a folyamat nagyon egyszerű. Miután könnyedén kiemelte a helyéről a hengert, egy kisollóval egyszerűen vágja le róla a hajszálakat.

Semmi sem tart örökké!

A Kobold Hepa zsákja 2,2 liter-es, és bár ez elég sokáig elegendő, mégis, nem árt figyelni mikor vált a készülék LED világítása sárga színűre. Ilyenkor feltétlen cserélje ki a porzsákot! Mire is lehet elég még ez a mennyiség? Összehasonlításképpen hoztunk néhány adatot: 2,2 liter folyékony mosószer 40 mosásra elegendő. Naponta minimum 2,2 liter vizet kellene meginnunk.

Vezeték

Nagyon sok porszívó betegsége, hogy a vezeték eltörik, megtörik vagy beszorul. Szerencsére, a Kobold vezetéke néhány másodperc alatt feltekerhető, illetve egyetlen mozdulattal le is engedhető.