Karrierváltási lehetőséget keres, de nem tudja, hol kezdje?

Egy karrier a Vorwerknél lehet az, amit keres...

MIT SZÓL EGY RUGALMAS MUNKALEHETŐSÉGHEZ, AMI LEHETŐVÉ TESZI, HOGY OTTHONRÓL DOLGOZZON ÉS AZ ÉLETSTÍLUSA KÖRÉ IGAZÍTSA MUNKÁJÁT? Promóterként dolgozni a Vorwerknél tökéletes feladat lehet Önnek. Egy otthonról végezhető karrier azt jelenti, hogy megválhat az általános nyolc órás munkájától, ami hozzájárul, hogy elérje a pénzügyi függetlenséget egy fantasztikus kereset lehetőségével. Akár szülőként keres rugalmas munkát, akár portfólió karriert (több részidős állás a teljes munkaidő helyett) szeretne kezdeni különböző érdeklődési körökben, vagy csupán ötleteket keres, hogy elkezdje otthoni vállalkozását – egy karrier promóterként a Vorwerknél kipipálja az összes elvárást. A Kobold VK200-asunk, és forradalmi tartozékai, párosítva vannak azzal a képességgel, hogy eltávolítják az életre szóló szennyeződéseket, port és a potenciálisan káros baktériumokat akár kemény, akár puha felületekről legyen szó otthona körül. Ami biztos, hogy ez elengedhetetlen egy olyan személynek, aki komolyan szeretné az otthonát tisztán tartani. Nem szükséges szakmai tapasztalat, hogy Promóter lehessen. Új munkatársainknak személyre szabott teljes oktatási programot ajánlunk, ellátva minden információval, ami a sikeres kezdéshez szükséges. További információk: http://kobold.vorwerk.hu/karrier/

AMIT A VORWERKNÉL EGY KARRIER KÍNÁL ÖNNEK:

  • Lehetővé teszi, hogy önálló karrierbe kezdjen, vagy hogy feltornázza bevételét. A Vorwerk gondoskodik a termékekről és segít, hogy felépítse saját vállalkozását.
  • Ha a saját főnöke szeretne lenni, ha vágyik rá, hogy rugalmasan dolgozzon, és hogy hozzá tudja illeszteni munkáját elfoglalt életmódjához, akkor egy karrier a Vorwerknél Önre vár.
  • A Vorwerk lehetőséget ajánl Önnek, hogy részese lehessen a következő európai sikertörténetnek.
  • Magas jövedelem lehetőség

SZERETNÉ MEGISMERNI TERMÉKEINKET MŰKÖDÉS KÖZBEN?

Vagy ha csak egyszerűen kíváncsi a termékünkre működés közben, és otthoni takarítását szeretné forradalmasítani, foglaljon időpontot, hogy megmutathassuk Önnek, hogy a Kobold mekkora átalakítást képes végezni otthonán.