Megújult a webáruházunk!

Örömmel jelentjük be, hogy megújult webáruházunkkal állunk minden kedves Vásárlónk és Érdeklődőnk rendelkezésére!

A Vorwerk kizárólagos magyarországi webshopja számos újítást tartalmaz Ügyfeleink számára a vásárlói élmény növelése érdekében.

Régi webshopunkat számos újítással gazdagítottuk Ügyfeleinkért! Tekintse meg, mik ezek!

Az egyszerű kezelhetőségnek és az átláthatóbbszebb megjelenésnek köszönhetően pillanatok alatt megkeresheti a kívánt terméket, böngészhet, illetve értesülhet legújabb akcióinkról.

Célunk az volt, hogy még kényelmesebbé, egyszerűbbé és biztonságosabbá tegyük Kobold termékekhez való hozzájutását.
Három fő kategórián belül válogathat széles választékunkból:

Kiemelt Kobold Termékek fül alatt megtalálja a:
– Kobold VK200 szetteket
– VR200 Robotporszívót
– VC100 Kéziporszívót
– VG100 Elektromos ablaktisztítószettet
– ezen termékek tartozékait és kiegészítőit

Kiemelt Kobold Termékek fül alatt megtalálja a:
– Kobold VK200 szetteket
– VR200 Robotporszívót
– VC100 Kéziporszívót
– VG100 Elektromos ablaktisztítószettet
– ezen termékek tartozékait és kiegészítőit

Kedvezményes csomagjaink között akcióinkról értesülhet, illetve ha csomagban vásárolja meg a Koboldjához szükséges tisztítószereket és egyéb tartozékokat, kedvezményesebb árat tudunk biztosítani.

A fenti kategóriákon belül a termékek tartozékait és kiegészítőit is megtalálja a jelenlegi, illetve a korábbi modelleinkhez!

Új webshopunkban tehát mindent megtalál, amire csak szüksége lehet: eredeti porzsákokat, szűrőket, kiegészítőket, fejeket és az akciós termékeket egyaránt.

MI JÖHET MÉG?

Új webshopunk reszponzív.

Nagyon fontos szempont volt, hogy mobil-készüléken is könnyen kezelhető legyen, átlátható, hogy megkönnyíthessük a vásárlást.

A vásárlás a Vorwerknél még soha nem volt ilyen egyszerű!

A webáruház bal oldali sávján többek között megtalálja top termékeinket. A Top Termékek ablakban a leggyakrabban vásárolt termékeinket tekintheti meg.

Ezen kívül itt, a bal oldali sávban feliratkozhat hírlevelünkre, megtekintheti a fizetési megoldásokat, információt kaphat a házhozszállításról, valamint itt találja meg elérhetőségeinket is.

A FEJLESZTÉSEKNEK MÉG KORÁNT SINCS VÉGE!

Webshopunkban további funkciók is elérhetőek lesznek – folyamatosan újítunk, hogy ügyfeleink minden vágyát teljesíthessük! Az újabb funkciókról pedig természetesen minden alkalommal beszámolunk blogunkban vagy hírlevelünkben.

Szeretnénk értesíteni arról, hogy biztonsági okok miatt korábbi regisztrációja elveszik.

A modernizálásnak köszönhetően azonban könnyedén és gyorsan megújíthatja regisztrációját a bal felső sarokban található REGISZTRÁCIÓ‘ fül alatt. Ha a regisztráció során feliratkozik hírlevelünkre, mindig értesíteni fogjuk az aktuális kedvezményeinkről, ajánlatainkról és újabb fejlesztéseinkről – ehhez csupán egy négyzetet kell kipipálnia!

Újítsa meg regisztrációját most!

Amennyiben bármilyen észrevétele, vagy problémája van a rendeléssel, illetve a honlappal kapcsolatban, kérjük bátran jelezze nekünk!