Mondjon nemet a tavaszi allergiára!

A legújabb Vorwerk Kobold használatával, nem csak otthonunkat varázsolhatjuk ragyogóan tisztává, de jelentősen csökkenthetjük a por-és poratka populáció számát, melyek ránk és gyermekeinkre leselkednek. 

Napjainkban a ma már népbetegségnek számító allergia egyre nagyobb problémát jelent. A tavasz beköszöntével kezdenek virágba borulni a fák, sétára hív az ébredező természet és csapdába ejti az allergiában szenvedőket. Bár még csak a tavasz második hónapjában járunk, már most is sok embernél megjelentek a kellemetlen tünetek, így nem csoda, ha rögtön rájuk tör a menekülési vágy, és legszívesebben egész napra otthonukba zárkóznának. Fontos tudni, hogy a négy fal között sem biztos, hogy enyhülnek tüneteik, hiszen sok házban a levegő por és allergia koncentrációja meghaladja az elfogadott 50 mikrogramm/m3 határértéket. Tüsszög, folyik az orra, esetleg viszket a teste? Miért is várna tovább? – A Vorwerk Kobold legújabb takarító készüléke megoldást kínál Ön és allergiája számára. Világszabadalom allergia ellen. 
EGY OTTHON AHOL JÓL ÉREZHETI MAGÁT

Allergének mindenütt lappanganak: a kedvenc fotelünk kárpitjában, a matracunk szöveteiben, vagy akár a konyhánk keménypadlóján is jelen vannak. Köszönhetően a legújabb Vorwerk VK200 otthoni takarító rendszernek, – mely nem csak otthonunkat, de a levegőt is megtisztítja – most mindenki fellélegezhet. Innovatív és modern kialakításának köszönhetően első ránézésre is rabul ejti szívünket, tudásának megismerésével, pedig biztosan mi is az új Kobold szerelmeseivé válunk. Kiemelkedő szívóerejének köszönhetően kíméletlenül távolítja el a pollent, poratkákat, valamint az állatszőröket is. Az innovatív rendszer az allergiát okozó mikroorganizmusok 99.99%-át kiszűri. Nem csalás, nem ámítás – megérdemelt gondoskodás!

 

TISZTÁN TARTJA HÁLÓSZOBÁJÁT

A poratkák otthonunk számos pontján előfordulnak, egészséges ember számára ártalmatlanok, de az apró, szemmel láthatatlan állatokra allergiás emberek életét nagyon megkeserítik a kis társbérlők. Tudta Ön, hogy egy gramm háztartási por több mint 4000 poratkát tartalmaz? Az atkák legkedveltebb helyei a bútorok huzatai, a plüssállatok, valamint a matracok. A nedves, magas páratartalmú helyek kiváló otthont jelentenek számukra.

Az új Vorwerk kárpit- és matractisztító készletnek köszönhetően többé nem kell megosztanunk a kis élősködőkkel ágyunk melegét. A Kobold MP400 matractisztító fej, a Kobold MR400 matracporoló fej, valamint a Kobold PB440 elektromos kárpitporoló fej tökéletes párost alkotva garantáltan távol tartja otthonunktól a hívatlan vendégeket. A Kobold MP440 matrac applikátor egy rotációs tányér segítségével bedolgozza a Lavenia tisztítóport a matracba, majd ezt követően a Kobold MR440 matracporoló fej felporszívózza azt. A gumicsövek fellazítják és azonnal el is távolítják a makacs szennyeződéseket és allergéneket. Közösen gondoskodnak a könnyed légzésről, egy tiszta, boldog otthonban.

INNOVATÍV HEPA-ZSÁK
A független vizsgálati intézet TÜV Nord tanúsítványa szerint az új termék megoldást jelent az allergiában szenvedők számára is. A Vorwerk VK200-hoz használatos FP200 3-az-1-ben Prémium Porzsák maradéktalanul magába zárja akár a legapróbb szennyeződéseket is. A 3 rétegű szűrő garantálja, hogy otthonába teljes mértékben tiszta és allergén anyagoktól mentes levegő jusson vissza a takarítás során. És ez még nem minden! A készüléket akár egyszerű levegőszűrőnek is használhatja, csak kapcsolja be a készüléket lakásának bármely pontján és élvezze a tiszta levegőt. Mondjon nemet Ön is az allergiára.

A porzsákok cseréje sosem volt ilyen egyszerű folyamat! A készüléken található LED állapotkijelző segítségével folyamatosan nyomon követhetjük a Prémium Porzsák telítettségi szintjét. Ha a kijelző zöldről teljesen narancssárgára változik, a porzsák cserére szorul. A megtelt porzsákok higiénikusan eltávolíthatóak, a teljes mértékben zárt zsáknak köszönhetően nem kell közvetlenül a szennyeződésekkel érintkeznünk. Az új összehajtott 3-az-1-ben Prémium Porzsákot egyszerűen csak helyezze a készülékbe mely a következő bekapcsolás alkalmával automatikusan felfújja önmagát.

A porzsákban található Dovina illatrészecskék még a tavasz illatát is elhozzák otthonunkba, így az allergiásoknak sem kell lemondaniuk a természet közelségéről. Az illatpatronok folyamatosan virágba borítják otthonát!