Nyári tisztaság a Vorwerk porzsákkal

A Vorwerk egyik világszabadalmának köszönhetően, a HEPA-filternek használatával nincs több szabad szemmel nem látható pollen vagy poratka otthonában!

Az allergének és más lebegő anyagok elleni beépített szűrő – az úgynevezett HEPA-filter visszatartja a házipor 99,99% -át. A Vorwerk egyedülálló porzsákjában három szűrési funkció egyesül: magas pormegtartási kapacitás a porzsák anyagának köszönhetően, a kellemetlen szagok kiáramlásának megakadályozása az aktív szagmegkötő illatgyöngyök révén, valamint a legapróbb szennyeződések kiszűrésének és megkötésének képessége. A világon az első HEPA-zsák, ami TÜV tanúsítvánnyal rendelkezik. Úgy épül fel, hogy mindegyik szűrő rétege egy-egy speciális feladatot lát el. A 3-az-1-ben technológia egyszerűsíti a használatot. A rendszer abszolút higiénikus: a porzsák cseréjénél az automatikus klik-klak szorító mechanizmusa megakadályozza a finom porral és allergénekkel való érintkezést.

– Kiszűri az allergének és más anyagok 99,99%-át.
– Megakadályozza a kellemetlen szagok kiáramlását.
– Egyszerűen használható.
– Környezetkímélő.
– TÜV tanúsítvánnyal rendelkezik.
– Allergiások számára ajánlott!

A Vorwerk a porzsákokhoz nem oldódó ragasztót, fehérítetlen papírt és mérgezőanyag mentes műanyagot használ. Kizárólag környezetbarát, újrahasznosítható csomagolást alkalmaz.

Akció!

Vorwerk kedvencek kedvezményes áron! 2014. július 15. és július 28. között 10% kedvezménnyel vásárolhatja meg az alábbi speciális Vorwerk porzsák + Dovina tavaszi illatpatron csomagjainkat a Vorwerk Webshopban.