Okos otthon. Okos Kobold. MyKobold App.

Abban a korban élünk, amikor lassan már mindent tudunk egyetlen gombnyomással a telefonunkról irányítani. Mire hazaérünk beállíthatjuk, hogy hány fok legyen a lakásban. A garázsajtót pedig pont annyi időbe telik felnyitni, mint hangerőt állítani a TV-n, miközben a kedvenc sorozatunk megy.

 

Miért ne könnyíthetnénk meg a házimunkát és a takarítást is egy egyszerű applikációval?

 

A MyKobold App segítségével csupán néhány kattintással könnyedén irányíthatjuk a RobotKoboldot, rendelhetünk porzsákot vagy bármi más egyéb kiegészítőt, amire szükségünk lehet. Ez azért elég jól hangzik, ugye?

 

Tudjon meg minél több információt készülékéről, tartozékairól, kiegészítőiről. Értesüljön az újdonságokról első kézből. Új vásárlás esetén vigye fel az új terméket az applikációba. Mutassa meg ismerőseinek, barátainak egy gombnyomásra Koboldját. Olvasson tippeket, tanácsokat, amikkel még hatékonyabban tudja elvégezni a házimunkát.

Az alkalmazás használói telefonon vagy e-mailen keresztül könnyedén felvehetik a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal.

• Kérjen segítséget!
• Tájékozódjon termékeinkről részletesebben!
• Egyeztessen bemutatót!

Robot tulajdonosoknak

Mostantól gyors és stabil kapcsolat tud kialakulni a Robot és az alkalmazás között, használhatja az egyszerű Zóna tisztítást és a No-Go vonalak funkciót.
zónákra osztás lehetővé tesz speciális tisztítási területek létrehozását. Miután hagyta, hogy a Robot felfedezze a lakását és elkészítse az alaprajzot, felveheti a menetirányokat és zónákat az alaprajzba. A takarítást akadályozza meg a No-Go vonalak segítségével, hogy a Robot bizonyos területeket elkerüljön.

Használhatja a “Terült tisztítás” lehetőséget is, így a jobb takarítás érdekében dönthet úgy, hogy a területet kétszer meg kell tisztítani.